Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel dobjam fel a matrózblúzt?

Mivel dobjam fel a matrózblúzt?

Figyelt kérdés
Holnap lesz a március 15. -ei ünnepség a suliba kórussal éneklek is,12 éves vagyok de mániám a divat. Most tanácstalan vagyok mivel vigyek életet a matrózblúzba, mit kezdjek a hajammal, körmömmel ha csizmát veszek az ciki, ékszerek, fülbevalók? mit vegyek hozzá???? SEGÍTSETEK! (jah álmaim pasija melettem fog állni és ülni tehát még parásabb a helyzet. )
2010. márc. 11. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Tűzz rá kokárdát. Ennyi. Március tizenötödike nem/sem divatbemutató.

A hajad meg legyen mosott, rendezett; a körmöd ápolt és tiszta. Szerintem az ékszerek teljesen fölöslegesek. Bálban, farsangi buliban csak bátran, de most szerintem sok értelme nincsen.

Ha nem kell ünnepi cipellőben ácsorognod és kényelmes a csizmád, hát viseld. Szerintem.

Álmaid pasijának, ha meg bejössz neki, egyébként, akkor örülni fog az olyan matrózblúznak, ami sajnos-nemsajnos "áttetsző"-féle.

2010. márc. 11. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Matrózblúz az matrózblúz, és amúgyis 12 vagy, nem rosszallásból, de kicsit vonatkoztass el a divattól. Mindenki kinézi azokat a csajokat, akik még a matrózhoz is farmerminit húztak, egyszerűen nem odavaló. Matrózhoz ékszer szoldi ezüstlánc max. meg sima ezüstgyűrű. Hajad maradjon, ahogy szokott lenni, csak mosd meg. A matrózblúzban elég élet leszel te:P Ha a stílusod nem jó, akkor a srác sem fog észrevenni, csak azért, mert bohócnak öltözöl elegáns helyett.
2010. márc. 11. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ünnepség, mert az tök jól nézne ki, ha egy extra szűk fekete nacival vennéd fel, egy fehér vagy kék trikó és a blúzt meg elöl megcsomóznád (vagyis úgy összekötnéd) mint a megkötős bolerokat.

És persze színes nyaklánc stb, csak hát ez ünnepség lesz....

2010. márc. 11. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én is 12 vagyok nekünk ma volt az ünnepség és láss csodát énis szeretem a divatot, gondoltam is rá, hogy mivel lehetne feldobni, de SEMMIVEL + a tanárom leb_szott volna ha csőnaciban megyek.

én egy szebb fekete szoknyát vettem fel és egy szép csizmát meg ugye a blúzt, és képzeld: TÚLÉLTEM. :)

2010. márc. 11. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat. Azt hiszem a divat őrült dolgot rosszul fogalmaztam meg. Nem vagyok az a miniszoknyás típus. Inkább az őrült ruhákat és kiegészítőket szeretem.

így hát: fekete lett egy körmöm mint mindig de a többi francia manikűrrel lett megcsinálva kis balerinacipő és egy ezüst szál a hajamban (a hajam laza kontyba volt fogva) szerintem jól néztem ki :D Huhh a srác meg... JÁRUNK :D:D:D

2010. márc. 12. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!