Mivel dobjam fel a matrózblúzt?
Tűzz rá kokárdát. Ennyi. Március tizenötödike nem/sem divatbemutató.
A hajad meg legyen mosott, rendezett; a körmöd ápolt és tiszta. Szerintem az ékszerek teljesen fölöslegesek. Bálban, farsangi buliban csak bátran, de most szerintem sok értelme nincsen.
Ha nem kell ünnepi cipellőben ácsorognod és kényelmes a csizmád, hát viseld. Szerintem.
Álmaid pasijának, ha meg bejössz neki, egyébként, akkor örülni fog az olyan matrózblúznak, ami sajnos-nemsajnos "áttetsző"-féle.
Az a baj, hogy ünnepség, mert az tök jól nézne ki, ha egy extra szűk fekete nacival vennéd fel, egy fehér vagy kék trikó és a blúzt meg elöl megcsomóznád (vagyis úgy összekötnéd) mint a megkötős bolerokat.
És persze színes nyaklánc stb, csak hát ez ünnepség lesz....
én is 12 vagyok nekünk ma volt az ünnepség és láss csodát énis szeretem a divatot, gondoltam is rá, hogy mivel lehetne feldobni, de SEMMIVEL + a tanárom leb_szott volna ha csőnaciban megyek.
én egy szebb fekete szoknyát vettem fel és egy szép csizmát meg ugye a blúzt, és képzeld: TÚLÉLTEM. :)
Köszönöm a tanácsokat. Azt hiszem a divat őrült dolgot rosszul fogalmaztam meg. Nem vagyok az a miniszoknyás típus. Inkább az őrült ruhákat és kiegészítőket szeretem.
így hát: fekete lett egy körmöm mint mindig de a többi francia manikűrrel lett megcsinálva kis balerinacipő és egy ezüst szál a hajamban (a hajam laza kontyba volt fogva) szerintem jól néztem ki :D Huhh a srác meg... JÁRUNK :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!