Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha szinte csak használt...

Ciki, ha szinte csak használt ruhát veszek?

Figyelt kérdés

Gyakran járok turiba, vagy online oldalakról veszem, pl vatera vagy gardróbcsere oldalakról. Anyagilag jobban megéri, jó állapotúak, nem látszanak agyonhasználtnak. Ez szerintetek nem igénytelenség? Mégiscsak más levetett holmijában járok.

Néha azért veszek új ruhákat is rendes boltokból.

2015. aug. 28. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki.:) en is gardrobcseren veszek/adok.:)
2015. aug. 28. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Eggyáltalán nem gáz..nekem is vannak használt ruháim pl.a Hádából is tudsz olcsón venni jó minőségű ruhákat és ha van egy kis szerencséd akkor még egy márkásabb ruhát is kitudsz fogni..de a H&M internetes oldalán is szoktak lenni időnkénti leárazások onnan is tudsz rendelni..de összességében egyáltalán nem gáz ha használt ruhákat használsz a lényeg,hogy ne legyen túl kopott és álljon jól..mert nem a ruha teszi az embert hanem az ember a ruhát/tudd viselni..:DD
2015. aug. 28. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én meg márkásabb cuccokban járok de a 80%át 50 vagy még nagyobb kedvezménnyel veszem :)

Pl. az új kedvencem a Mirage magyar márka és 10-13 ezer között mozog én meg a nyári leárazáskor 3490Ft / db áron vettem 7 db rucit pl.... ez ciki? Nem hiszem.

Mindenki ott spórol ahol tud ráadásul akciósan vásárolni egy fajta elégedettség, de nem?

Ugyanez a turik...régen jártam sokat..mit sokat...rengeteget :D de nem pesten lakom itt a környéken semmi értelmes turi, 2 gyerek mellett meg már nem evidens hogy beruccanok pestre turizni... sajnos.

2015. aug. 28. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:

dehogy gáz :D sokkal jobb minőségüek és nem olyan nájlon szarok. turiba is találni márkásabb cuccot. pl ahol én szoktam turizni rengeteg H&M-es cucc van.

és még egyedien is öltözködhetsz :D

2015. aug. 28. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem :)
2015. aug. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!