Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit csináljak a...

Szerintetek mit csináljak a használt, nem kellő zoknijaimmal?

Figyelt kérdés

Ti mit szoktatok? Jó még valamire?

Zokni bábot nem akarok készíteni azért.

2015. júl. 25. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
mosd ki, párosítsd össze és dobd be őket egy ruhagyűjtőbe, hajléktalanok örülni fognak neki, amikor megkapják télen a vöröskereszttől
2015. júl. 25. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Vidd ki a keletibe, vagy a nyugatiba. :) A menekülteknek állandóan zoknira van szükségük. :/
2015. júl. 25. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Csinálj belőlük hajfánkoz. Vágd le az ujj részét, és a többi mrgmaradt, cső alakú reszt pedig gönygölgesd fel, hogy egy fánk formát kapj.

Ezután pedig így tudsz belőle kontyot csinálni:A következő akadály a konty elkészítése.

1. Készíts copfot (lófarok)!

2.Húzd a fánkot a copfod aljára (tövéig)!

3.Most a hajadat egyengesd szét (furcsa pálmafa alakban) és a meglévő kontyra húzz egy hajugumit!

4. A megmaradt hajat tekerd körbe a kontyon! ( vagy ahogy gondolod, sok féle lehetőség van)

2015. júl. 25. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is zokniból készítettem hajfánkot, imádom, de ez konkrétan egy darab, egy fél pár zokni, amit évek óta használok hajfánknak, szóval a problémát nem igazán oldja meg :)

Ha még hordhatóak, akkor tényleg bedobhatod őket használtruha gyűjtőkonténerbe, lesz, aki hasznukat veszi.

Vagy: [link]

2015. júl. 25. 23:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) a nagyon rosszakat úgy is a kutyának adom. Imádja őket. Egy ideig.

Ez a zoknicsere oldal jó ötlet, úgy látom népszerű is.

pusz

2015. júl. 26. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Bár ez eléggé extrém, én hallottam olyanról is, hogy egyes fiúk nagyon örülnek, ha egy szép női lábon sokszor megfordult zoknikat megkaphatják, és fizetnek is érte. Ez harisnyára még inkább igaz. Én férfi vagyok, de engem nem érdekelnek a női zoknik, harisnyák, de hallottam már ilyenről.
2015. aug. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!