Nektek milyen iskolatáskátok van?
Mi az ami praktikus, minden belefér, mégis kinéz valahogy, szép, és nyugodt szívvel ajánlanátok másnak? Hol vettétek, megérte? Minden ötletet szívesen várok:)
esetleg képet, linket is:)
Szia Kedves Kérdező!
Nem tudom, hogy hányadikos vagy, meg hogy neked mennyire számítanak az ilyen dolgok, de hidd el, a kutya nem fogja nézni azt, hogy milyen táskás van.
Mostmár annyi táska van, mint égen a csillag.
Én anno nem is vettem táskát, egy mappába beleraktam mindent, ami aznapra kellett. Hazavinni is csak azt vittem haza, amiből házim volt.
A legboldogabb éveim a sulis évek voltak. És olcsón megúsztam :)
Szia kedves 11-es!
Én nem azért szeretnék táskát venni, hogy minél menőbb legyek, hanem mert szükségem van rá, a régi szét van szakadva. És gondoltam ha már táskát veszek akkor inkább veszek egy jó minőségűt, ami tetszik nekem, mint egy akármilyet, amit a legelső boltban találok. Egyébként kilencedikbe megyek.
12-es! Szép ez a táska, nekem nagyon tetszik, annak ellenére hogy inkább hátizsák-párti vagyok:)
Ilyen táskám van, nagyon szeretem :) Pedig 18 éves vagyok :D de nem vagyok hajlandó kézitáskával járni, nem suliba való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!