Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek milyen iskolatáskátok van?

Nektek milyen iskolatáskátok van?

Figyelt kérdés

Mi az ami praktikus, minden belefér, mégis kinéz valahogy, szép, és nyugodt szívvel ajánlanátok másnak? Hol vettétek, megérte? Minden ötletet szívesen várok:)

esetleg képet, linket is:)

2015. aug. 27. 18:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
52%

Szia Kedves Kérdező!

Nem tudom, hogy hányadikos vagy, meg hogy neked mennyire számítanak az ilyen dolgok, de hidd el, a kutya nem fogja nézni azt, hogy milyen táskás van.

Mostmár annyi táska van, mint égen a csillag.

Én anno nem is vettem táskát, egy mappába beleraktam mindent, ami aznapra kellett. Hazavinni is csak azt vittem haza, amiből házim volt.

A legboldogabb éveim a sulis évek voltak. És olcsón megúsztam :)

2015. aug. 28. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

[link] fekete :)

17/L

2015. aug. 28. 11:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Szia kedves 11-es!

Én nem azért szeretnék táskát venni, hogy minél menőbb legyek, hanem mert szükségem van rá, a régi szét van szakadva. És gondoltam ha már táskát veszek akkor inkább veszek egy jó minőségűt, ami tetszik nekem, mint egy akármilyet, amit a legelső boltban találok. Egyébként kilencedikbe megyek.

12-es! Szép ez a táska, nekem nagyon tetszik, annak ellenére hogy inkább hátizsák-párti vagyok:)

2015. aug. 29. 14:09
 14/15 anonim válasza:
Ha hatizsakot szeretnel, akkor a heavy tools-nak is vannak eleg jo taskai, es strapabiro is, vagy ott van meg a budmil, azok is jok, bar mostanaban eleg gagyi taskaik vannak
2015. aug. 29. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen táskám van, nagyon szeretem :) Pedig 18 éves vagyok :D de nem vagyok hajlandó kézitáskával járni, nem suliba való.

2015. aug. 31. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!