Fehér talpú sportcipo?
Figyelt kérdés
megéri venni egy fehér talpú sportcipot amit nemcsak sportolásra használnék? nem lesz nagyon koszos az alja szépen meglehet tisztítani ?? nektek hogy vált be? [link] Ilyesmire gondoltam :)2015. aug. 27. 16:52
1/5 anonim válasza:
szerintem nyugodtan vedd meg, nekem is van egy fehér talpú cipőm és semmi baj nincs vele:)
2/5 A kérdező kommentje:
csak nem tudom melyik milyen anyagbol vannak némik gumi és konnyen le lehet torolni de némelyik olyan szivacsos .. Tundnátok még hasonlo nike cipoket ami ugyan ilyen csak nincsennek ilyen "vágások" az alján??
2015. aug. 27. 17:03
3/5 anonim válasza:
Nekem majdnem ilyenem van. Na jó, Nike Air, de u.úgy fekete felül alul fehér
Tudom, nem u.az a fazon, de az enyémet nem nehéz takarítani, eddég meg nagyon koszos se volt mondjuk. Imádom, nagyon kényelmes :D
VEDD MEG!
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan vedd meg, nem lehet gond vele ! :)
5/5 anonim válasza:
Vedd meg :)
Szerintem a talpat nem fogja amúgy se nézni senki :D
Amúgy nagyon tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!