Volt már teljesen sima talpú cipőtök? Mennyire para?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy szandálba, de mivel teljesen sima a talpa, anyukám nem szeretné megvenni, szerinte balesetveszélyes, mert csúszik. de nekem nagyon tetszik, én megvenném a spórolt pénzemből is, mert nem is drága, és gyönyörű! de elesni meg nem szeretnék... szóval mennyire gázos? még nem volt ilyen cipőm, de gondolom, ha annyira para lenne, nem gyártanának ilyet...2015. ápr. 27. 10:32
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon tetszik vedd meg, vidd cipészhez és tesz rá valamilyen csúszásgátló talpat. Nem egy drága dolog.
Magában tényleg nagyon csúszik a sima talp, szóval könnyen el lehet esni benne szinte bárhol ahol sima a járda, út, plázákban járva meg csúszik mintha jégen járnál. :D
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha megveszem, annyi pénzem már nem marad, hogy cipészhez is elvigyem, meg ez egy egynyári darab lesz, szóval nem is költenék rá :(
2015. ápr. 27. 11:29
3/9 anonim válasza:
Járdán nem, de plázákban (amit az előző is említett) vigyáznod kell majd. Nekem volt, szintén szandál, Mangos, nem volt olcsó, de nem csúszott sosem, csak picit az ilyen plázás kövön. :D
4/9 anonim válasza:
Vedd meg, aztán majd rájössz. És nem, ez nem rosszindulat. Szimplán, csak annyi, hogy ha tényleg ennyire tetszik, akkor úgyis ez fog motoszkálni benned, hogy kell. Plázában, frissen felmosott padlón csúszni fog, mint a veszedelem, de ez van. Nekem is van olyan cipőm, amiben max üldögélni lehet, de álomszép, és nincs szívem megválni tőle.
5/9 anonim válasza:
Nekem olyan van aminek lekopott teljesen a talpa. Nedves járólapon életveszélyes. Máshol nem para.
6/9 anonim válasza:
nekem zara-s szandálom volt, aminek teljesen sima a talpa. én szerettem, nem estem el soha. az jobban zavart hogy hamar elszakadt. :D
8/9 anonim válasza:
Nekem is van lapos és sima talpú szandálom, de még sosem estem/csúsztam el benne. Nyilván jobban kell vele vigyázni pl. plázákban, ahol eleve csúszós a padló, de azért szerintem nem életveszélyes:)
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs róla kép sajnos, mert igazából a kínaiban találtam, szóval nem egy nagy szám... de úgy érzem, hogy nagyon illene hozzám! Meg mondjuk bőrből van, tök meglepő... csak a talpa gagyi :( meg azért látszik rajta, hogy nem egy életre tervezték :D Köszi amúgy nagyon a válaszokat, akkor megveszem... amúgy van egy csomó házi megoldás, hogy ne csússzon (hajlakkról meg krumpliról olvastam, hogy rá kell kenni a cipőtalpra), ilyet próbált már valaki?
2015. ápr. 28. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!