Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha rockosabb, grunge stílusban...

Ha rockosabb, grunge stílusban szeretnék öltözködni akkor honnan vegyek ruhákat sulira?

Figyelt kérdés
Ne írjátok,hogy Bershka,H&M,New Yorker, stb. mert ott kicsi méretek vannak.
2015. aug. 26. 10:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

miaz a grunge? ilyen szveg vagy emo féle?

majd kinövöd =)

2015. aug. 26. 19:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Miért nőném ki? Még most kezdtem. Ha ez tetszik akkor ez marad a stílusom egy ideig.
2015. aug. 26. 20:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Addig marad a stílsod mig ki nem megy a divatbol
2015. aug. 27. 00:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Ez marhaság. Most nincs annyira a divatba,hogy mindenki úgy öltözködjön. Nem ismersz és azért gondolod ezt rólam,de ha ismernél tudnád,hogy nem ilyen divatmajom vagyok,aki a divatot követi.
2015. aug. 27. 08:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de èpp most öltözik úgy minden 2. ember. Most lett divat nemrég. Nem azt mondom hogy te is divatból csinálod mindenképp mert azt nem tudhatom, de így van. Most nagyon sok ilyesmi stílusú cucc van a H&Mben meg a Tallyban is egyébként.

Én azt javaslom vedd meg a 'kötelezőket' először, mint fekete farmer, vagy szakadt farmer, kockás ing (ezekkel is Dunát lehet rekeszteni mindegyik 'divatos' boltban, pl Bershkában is), ugyanitt bőrdzsekiket is találsz, illetve sok szegecses felsőt meg kiegészítőt ha azt szereted. Van hogy zenekaros pólót is lehet kapni, nekem azok azért tetszenek mert sokkal nőiesebb a szabásuk mintha pl rockpincéből veszed. Azokat én át szoktam szabni, és amúgy is csak koncertre veszem fel. Nirvana/Rolling Stones/AC/DC/Metallica ezeket lattam mostanában boltokban, meg Ramonest, de az nagyon zavar hoy rengetegen hordják olyanok is akik nem tudjak mi az. Cipőket szinte mindegy hol veszed, de abból is felkapottak lettek a jellemző bakancsok meg a magastalpú cipők szóval most jó sok helyen találhatsz.:)

2015. aug. 27. 19:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Az alapdarabokból (farmer,ing stb) szinte minden megvan, csak én inkább pulcsikra gondoltam. És nem tudom mennyire lett divat,de én itt még nem láttam senkin de ha mégis akkor viszont kevés emberen,mondjuk ez lehet Magyarba jobban divat,de itt nem annyira (Erdélyben lakok). Mikor ezt a kérdést leírtam, én inkább ilyen téli/őszi cuccokra gondoltam mint pl: kardigán,pulcsi, stb. mert nem szeretnék egész évben kockás ingben járni, hanem ilyen rockeresebb pulcsikra gondoltam,hisz én mindenhol olyat látok ami nem tetszik,és nem illik a stílusomhoz.
2015. aug. 27. 20:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Jaa értem.:) Hát én Nyugat-Magyarországon lakom, Bécsben is elég gyakran megfordulok és itt elég gyakori. Zavar is, hogy az eddig kifejezetten cicababás csajok nagy része is "grunge" lett hirtelen.

Őszre-télre szerintem vegyél egy fekete vegy szürke kötött belebújós pulcsit, az olyan jó mikor kilátszik alóla a kockás ing (kb: [link] )

De vannak zenekaros pulcsik is ha szereted az olyat, azt lehet rendelni a netről (pl rockpincétől, de akár az adott zenekar honlapjáról is). Sokszor lehet kapni szegecses pulcsikat is, de igazából egy szakadt farmerrel vagy fekete nadrággal és bakanccsal bármilyen színű kötött belebújós jól néz ki (kedvencem a bordó fekete nadrággal, illetve a sötétszürke kék farmerrel).

2015. aug. 27. 21:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, sokat segítettél. Nagyon jól néz ki az a pulcsi amit linkeltél, én is ilyesmin gondolkodtam.

Bandás pulcsit sajnos nem tudok rendelni:(

2015. aug. 28. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Háda :D

Igen, tudom, hogy turkáló, de rengeteg ilyen cuccot ki lehet fogni. És tévhitekkel ellentétben a többség vadi új, még az eredeti árcimke is benne van némelyikben:)

Csak tanácsos egyéni árasba menni.

2015. szept. 9. 21:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát mennék én hádába, de itt nálunk nincs :/
2015. szept. 10. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!