Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek szép vagyok?...

Szerintetek szép vagyok? képek lent

Figyelt kérdés

[link] [link]

13 éves vagyok, ezeket a sminkeket szoktam használni: szemöldök ceruza, alapozó, korrektor, tus, spirál, szemhéjpúder, ceruza.Szerintetek?:)

2015. aug. 25. 11:56
1 2
 11/17 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
*13 évesnek.
2015. aug. 25. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Hát lehet, hogy szép vagy, de a sok vakolattól nem látszik... az igazi szépségnek nincs szüksége ilyen vackokra, tegyél fel olyan képet, amin pucér az arcod és nincs szétszerkesztve, az alapján meg lehet mondani.

Ebből annyit látok, hogy egy agyonvakolt kislány vagy, ami szörnyen taszító. A hozzád hasonló csajok miatt kell úgy kezdeni az ismerkedést, hogy ha 40 alattinak tűnik egy csaj, elkéred a személyit tőle... Nem azt mondom, hogy rossz csaj vagy - bár egy 13 éves gyereket inkább nem véleményeznék, mert le is csuknak érte szinte - de a szépség ott kezdődik, hogy reggel ébredés után, gyűrötten, kócosan, smink nélkül, akármilyen fényviszonyban szép.

2015. aug. 25. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Barna hajjal szép az arcod, viszont az a cigányos félkör rajzolt szemöldök mindenképp nagyon gáz. Felőlem sminkeljen aki akar, de akkor tanulja is meg hogy kell. Legyen ízlésed, tudd mi áll jól. Ez a szemöldök borzalmasan ronda és nem illik az arcodhoz sem. Ahogy a világos haj sem.
2015. aug. 25. 13:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szép vagy ,csak szerintem ilyen erősen ne sminkeld magad 13 évesen.
2015. aug. 25. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

1: nem látni az arcod

2: baromi sok sminket használsz, 20 évesen 45 -nek fog kinézni a bőröd

2015. aug. 25. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:
33%

De kis csúnyácska vagy!

Tényleg nem bántásból írom.

Amúgy is sok szerkesztés van a képeken, ami teljesen felesleges... ne instagrammon akarj jól kinézni.

2015. aug. 25. 14:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Szép vagy a második képen :) De tényleg idősebbnek nézel ki egy kicsit. Azért nem 18-nak, de olyan 15-16nak simán.
2015. aug. 31. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!