Miert bamulnak meg mas csajok, illetve ferfiak, ha ezt a kombinaciot veszem fol? 22L
2015. aug. 20. 12:15
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem illik össze a kettő..
Az ing még oké, de ez a szoknya..
6/12 anonim válasza:
Itt egyedül te vagy a kezdő:D
Ez úgy ahogy van szar.
Egyszerűen nem illik össze.Amiket linkeltél azok többnyire jók, de a te összeállításod ízléstelen
7/12 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy a szoknya és a farmering nem illik össze, a többiek azt próbálják elmondani szerintem teljesen világosan hogy ez a szoknya amit linkeltél (és ami szerintem is elég ízléstelen) nem illik össze a farmeringgel.
9/12 anonim válasza:
de ezek még mindig nem olyan összeállítások, mint a tiéd. hiába sárga a szoknya és kék a farmering. eléggé visszataszító ez az arrogancia.
amúgy nekem sem tetszik, de szerintem átlagos. nem azért néznek meg, mert olyan szar, és nem is azért, mert olyan k urvajó lennél. az emberek mindenkit néznek az utcán. nem kell ilyen beképzeltnek lenni. :D
10/12 anonim válasza:
Hallod,te kis ribizli,senkit nem érdekel hány netes modellfotót linkelsz,arról küldjél képet,hogy rajtad hogy áll.Mert hogy nem így,az tuti.Ha ezek a cuccok olyan jól állnának rajtad,akkor mernél magadról fej nélkül feltenni egyet.Gondolom azt vártad,hogy mindenki odalesz ettől a stílustól,de elég egybehangzóak a vèlemènyek.Attól,hogy egy celeben jól áll az aktuális divat,rajtad mèg nem!Na gyerünk,cáfold meg,lőjj egy szelfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!