Milyen divat az hogy mostanában a nők ilyen boka fölé érő nadrágot és ahhoz szerintem harisnyát meg vans cipőt vesznek?
Figyelt kérdés
érdekel a válaszotok mert mostanában elég sokat látok ilyet,kíváncsi vagyok a véleményetekre2015. aug. 19. 17:07
11/21 anonim válasza:
Na, a meleg kisfiú most privát üzeneteket küldözget, mert fél itt megnyilvánulni. Többen is mondták, mennyire gusztustalan a képed, kedvesem.
12/21 anonim válasza:
"csak" egy 20 eves vilaghiru modell, akinek baratnoje van, es halalra keresi magat, a sok-sok divatcegnel. :) ha neked annyival jobb a stilusod es izlesed, kivancsi vagyok, miert nem te vagy ott a helyen :D
13/21 anonim válasza:
Látom mekkora divatérzéke van. Mint a csöveseknek az utcán.
14/21 anonim válasza:
Nyugi, nem olvasom az üzijeidet :( Annál sajnos van jobb dolgom is!
15/21 anonim válasza:
miert nem te vagy ott a helyeben, ha neked annyira kivalo divaterzeked van? :ddd
16/21 anonim válasza:
Hát bazzeg, eddig akkor láttam így nadrágon hordani embert Budapest belvárosán kívül, amikor sárba meg szarba mentünk ki fát pakolni és nem volt gumicsizma, a gatyánkat meg nem akartuk összesározni :D Ez kb 3 tucat hipszter "divatja" és valóban már "divatban van" pár éve, de inkább lányok csinálják ezt.
17/21 anonim válasza:
a modellek azt veszik fel amiket rájuk adnak, ennek semmi köze a divatérzékhez. És nem értem mikor mentek ki a férfiak a divatból és jöttek be a homokos kinézetűek?
18/21 anonim válasza:
namostokoskodj: nem a modellnek a dolga az, hogy divatérzéke meg stílusa legyen. Neki annyi a "dolga", hogy szép karakteres arca és a kor szépségideáljának megfelelő teste legyen és ennyi.
19/21 anonim válasza:
Nőként én is villantom a bokámat, párom is hord slip on-t nyáron mezítláb.
De ha ilyen zoknis összeállítással előrukkolna, biztos átöltöztetném! :D
(Bár a kérdés nőkről szólt eredetileg!)
20/21 anonim válasza:
71%-os király vagy, jól kilőtted a barmát! :DD
Azt veszem észre hogy úgy ahogy megállt a divat menetelés, keveredések kezdődtek el. Vicces hogy az ismerősöknek 16 évesen vasalt emós hajuk volt most meg ecset :DD Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!