Miért lett most ekkora divat a lányok körébe, hogy felhajtják boka fölé a hosszú nadrágjukat?
Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 18:38
1/8 anonim válasza:
Divattal kapcsolatban a miérteket firtatni... elég meddő dolog. :D
Mert valaki valahol messze kitalálta, és másnak is tetszett.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom de nalunk suliba is ugyanezt tapasztalom, szerintem jol nez ki nincs vele gondom👌😉
3/8 anonim válasza:
mert egyre többen követik a divatot, szerintem jól néz ki és hosszabbítja is a lábakat
4/8 anonim válasza:
Itt a magyarázat! Amúgy szerintem sem hülyeség, ha valakinek csinos a bokája, vagy van egy szép bokalánca, amit meg szeretne mutatni.
5/8 anonim válasza:
Mi csak röhögünk rajtuk:D
Annyira ízléstelen hogy az nem igaz. Mintha kicsi lenne rájuk a nadrág.
Ezért utálom én a divatot:D
6/8 anonim válasza:
#5: ne a divatot utáld, hanem azokat akik nem tudják viselni (stílustalanok).
7/8 anonim válasza:
Van aki úgy hordja hogy fel van hajtva a nadrág van aki úgy, hogy mát eleve kicsi nadrágot vesz fel. Szerintem a második tényleg ízléstelen, de a felhajtott az nem rossz.
Egyébként ez olyan, mint a többi divatos dolog. Van akinek tetszik van akinek nem.
8/8 szirup007 válasza:
Èn is úgy hordom ès nagyon jol nèz ki szerintem am aki követi a divatot az mind felhajtja a nadrágját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!