Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez megfelelő ruha...

Szerintetek ez megfelelő ruha lenne egy házibuliba? 17/f

Figyelt kérdés
Ismerősöm házibulit szervez. Sok ember lesz ott, udvaron van egy nagy medence... Nem tudom mit is vehetnék fel. Arra gondoltam, hogy szűkebb kék vagy zöld farmer, és egy fekete ing vékony fehér csíkokkal (hosszú ujjú). Szerintetek ez megfelelő összeállítás? Esetleg vigyek magammal váltóruhát is?

2015. aug. 18. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Kék farmerrel szerintem jó lesz:) Lehet,hogy a zöld farmerrel már sok szín lenne rajtad,de egy kék farmerrel sosem bukhatsz nagyot:)) 17/L
2015. aug. 18. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
A házibulira a szűkebb kék farmerhez nagyon jól megy a hosszú ujjú fekete ing vékony csíkokkal. Ezt nyugodtan felveheted erre az alkalomra. Váltóruhát mindenképpen vigyél magaddal, mert megeshet veled az, hogy a vízzel feltöltött medencében beledobhatnak ruhástól. Vagy leönthetik a ruhádat véletlenül valamilyen itallal, annak foltját az biztos, hogy abból nem tudnád a házibuliban egyszerre kitisztítani Tehát ezen az eseményen bármi előfordulhat. Jó bulit kívánok neked.
2015. aug. 18. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
[link] Kék farmerrel jobb kenne, és az inget így tűrd fel mint a képen.:)
2015. aug. 18. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
lenne*
2015. aug. 18. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban néz ki az ing, ha könyékig fel van tűrve/hajtva az ujja. De ez csak egy tipp. Úgy hordd, ahogy neked tetszik! :)
2015. aug. 18. 13:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget :)

Jó, hogy vittem váltóruhát, mert tényleg belementünk a medencébe ruhástól.

2015. nov. 9. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!