Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mentek a tömeg és a...

Miért mentek a tömeg és a divat után, miért nem tudtok normálisan és magyarul öltözködni?

Figyelt kérdés
Nem bocskai ruhára gondolok, de miért kell ennyi embernek divatmajomkodni?
2010. márc. 9. 17:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Ja meg díszmagyar kéne mindenkinek. Ha nem kínai díszmagyarod van, hanem elmégy egy rendes szabóhoz, aki rendes anyagból (esetleg magyar anyagból) megcsinálja, akkor egy tényleg igényes és szép darabért, ami nem olyan mint a tehénen a gatya, vagy egy béna ballagási öltöny egy kis dísszel, mindjárt fizethetsz is vagy 80-100ezer forintot. És akkor még nem kértél extrát. nyilván. Inkább elmegyek és veszek 50ért egy olyan öltönyt, hogy megszólal. A maradék 30-50ezer forintból meg egy csomó minden mást.
2010. márc. 9. 22:09
 22/36 A kérdező kommentje:
Ha a kormány foglalkozna a magyarsággal, ha nemzeti öntudatot tanítanák az iskolában, akkor nagyobb igény lenne a jó magyar termékekre és akkor olcsóbb lenne.
2010. márc. 9. 22:15
 23/36 anonim ***** válasza:
Ez a magyarul öltözködés azért nagy baromság. A boltban fellelhető ruhák 90%-a kínai. Talán 1%-a ami magyar, most válogassuk ki vagy hogy gondoltad? Aki szereti a hazáját meg büszke a magyarságára az ne jelképeket aggasson magára hanem tegyen valamit azért hogy jobb legyen ez az elcseszett ország, mert mindenki csak nyavajog, de senki nem tesz semmit csak a pofáját jártatja hogy milyen nagymagyar ő.
2010. márc. 9. 22:27
 24/36 anonim ***** válasza:

Nem is értem miért szentelünk energiát és időt egy ilyen primitív kérdezőre...

Mindenkinek díszmagyar... Ja, meg diktatúra is kéne, igen, meg mondd már meg mindenkinek, hogy mi a jó neki, te úgyis jobban tudod...

2010. márc. 9. 22:28
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul beszélünk, nem pedig öltözködünk. :D

Amúgy ha mindenki "magyarul" öltözne, az szerinted nem minősülne tömegdivatnak??

2010. márc. 9. 22:40
 26/36 anonim ***** válasza:

Én magyar gyártású és márkájú ruhákat hordok. Többek között Blue Nature, Mayo Chix, Amnesia. Nem megyek én senki után...csupán szeretem a nőies és színes, de elegáns ruhákat. Amúgy nem értem mi az, hogy menni a tömeg után? Sose voltam emo, punk, vagy rocker, esetleg tektonikos (vagy mi a fene, bocsánat ha rosszul írtam), de ha jól áll egy divatban lévő szabás (pl. egy bőrhatású leggings, vagy egy denevér ujjú tunika), akkor egyértelmű, hogy azt fogom hordani.

Amúgy meg annyira nem érdekel, hogy ki mit hord...egyedül a gyerekeken botránkozom meg. Vagyis inkább a szüleiken, mert hagyják őket minifelnőttként öltözködni és viselkedni.

21/L

2010. márc. 9. 23:00
 27/36 anonim ***** válasza:

Sohasem értettem hogy miért kell nekem "Magyar vagyok" feliratú pólóban járnom, hogy igazi magyar legyek. Ha én reggel felébredek, tisztában vagyok azzal hogy magyar vagyok, és szeretem a hazám, de nem kell hordanom ilyen felsőket hozzá, mivel nem kell emlékeztetnem magam erre a dologra.Szóval bármit is veszek fel tudom, hogy magyar vagyok! Ez kicsit olyan mint az USA-ban, hogy felveszik a nemzeti színű ruháikat hogy erősítsék magukban a hovatartozásukat, ha ehhez tényleg egy ruha szükséges az már régen rossz.

Egyébként én is szeretem a magyar dolgokat, van például Ópusztaszerről egy sólymos- indás fülbevalóm, és mindenképpen szeretnék egy Tisza cipőt is (magyarok a tervezők, és minőségi cipőt gyárt, nem adhatja kínai cipő árában), a magyar fehérnemű cégek is kiválóak, aztán még ott vannak a fiatal tervezőink akiknek egy része már külföldre tervez ruhákat, vannak Wamp design vásárok ahol megint csak sok a magyar tervező, tehát vannak egy páran de igen, drágák mert minőségre és egyediségre törekszenek, de ha majd megtehetem tőlük fogok vásárolni.

A divatmajomkodásról meg csak annyit, hogy a magyar birka nép, bennük él a nyájszellem és szeretik követni a többieket. Mondjuk aki akar az tud egyedien is öltözködni anélkül hogy drága lenne és a divatot majmolná. (én tudok).

Ami meg a Turult és a Harcost illeti ezek csak feliratokat árulnak, semmi egyebet, egy nőies dolguk sincs, ellenben egyszer Gesztiék csináltak egy magyaros divatbemutatót, na onnan már tudtam volna választani.

2010. márc. 9. 23:32
 28/36 anonim ***** válasza:
vagy esetleg kérdező vegyél egy Náray darabot...az magyar...lehet hogy pár száz ezer ft,de magyar.....Azt hittem a szépség kategóriába nincs helye politikának.
2010. márc. 10. 20:24
 29/36 A kérdező kommentje:
Vannak női Harcos és Turul ruhák!
2010. márc. 11. 12:22
 30/36 anonim ***** válasza:
De nincsenek lekarcsúsítva, és nem különlegesek, ennyi erővel, Turul madarat is rajzolhatnék a pólómra.
2010. márc. 11. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!