Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mentek a tömeg és a...

Miért mentek a tömeg és a divat után, miért nem tudtok normálisan és magyarul öltözködni?

Figyelt kérdés
Nem bocskai ruhára gondolok, de miért kell ennyi embernek divatmajomkodni?
2010. márc. 9. 17:04
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó, ha magyar márkás ruhát vásárolunk, de ez nálam nem a nagymagyarkodó turul márkájú dolgokat jelenti. Szerintem modern, 21.sz-i módon kell ezt támogatni, tehát elfogadni, hogy a világon a gyors információáramlás hatására a divat is egyre egységesebb. Vannak magyar tervezők, ők is szép igényes ruhákat csinálnak...

Én nem vagyok büszke az őseinkre, hogy megöltették magukat, ez az ő bajuk, mélységesen primitív dolognak tartom a háborút és egymás mészárlását. Egy nép nem attól lesz egy nép, hogy kiirtja a vele és a mellette élőket, hanem attól, hogy közös nyelvet beszélnek, összetartanak, egyfajta közösséget éreznek egymással. Sajnos ez bármelyik európai népben jobban megvan, mint a magyarokban.

2010. márc. 9. 19:39
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki öltözzöm úgy, ahogy jónak látja.

Minden embernek szíve joga eldönteni, hogy mit vesz fel, legyen az bármi..

( Nem akarok bunkó lenni, ez csak egy megérzés, ami néha csal..Hungarista vagy..? )

Nem minden esetben divatmajomkodás az ha valaki épp a mostani divatból választ valami előnyös ruhadarabot..

Ha valaki aztmondja, hogy gusztustalan aa különböző mintás gumicsizma, mert neki a rózsaszín bőrkabát tetszik..te meg ezt pont másképp gondolod..Na szóval a lényeg a lényeg, mindenki döntse el maga, mit vesz fel..

2010. márc. 9. 20:00
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindenkinek szabad akarata eldönteni hogy milyen ruhát vesz magára.MAgyar ruhaboltot eddig egyet találtam Keszthelyen a Süelt.Na onnan veszek én is ruhákat,de nem elégíti ki a ruhaigényem.Esetleg a Tisza...de az meg inkább cipőket gyárt.Szóval marad a külföldi...
2010. márc. 9. 20:01
 14/36 anonim ***** válasza:
69%

Van egy szép magyar mondás:

Nem a ruha teszi az embert.

Az emberek többsége az alapján öltözködik, amilyen darabokat a boltokban árulnak, így akaratlanul is követi a divatot. Ettől még mindenkinek van saját személyisége, ami őt egyedivé teszi.

Te se ítélkezz...te sem vagy különb a ruhatárad miatt.

2010. márc. 9. 20:53
 15/36 anonim ***** válasza:

Mitől lesz tisztességes az "felöltözés"?

Különben meg a turulos meg nagymagyaros ruhák kifejezetten divatosak a feltűnősködő idióta tizenévesek között, akik azt se tudják mi van, csak "vagányak vagyunk" szóval egy szemmel nem különb annál aki bemegy a westenbe és bevásárol. Illetve de másabb, mégpedig abban, hogy a stílust, ami képvisel kb. így lehet leírni "na kivagyok, én vagyok".

Kb a tajgáról összeszedett paraszt emberre mondhatod rá, hogy nem divat után futó, és nem agymosott ruha majmoló hülye gyerek.

Amúgy meg szép szép, hogy magyar ruha meg tök tudja, de biztos nem fogok órákat koslatni azért, hogy 5 féle magyar ruhából tudjak választani kétszer annyiért. Sajnos 2010et írunk, és nem tudják felvenni a versenyt a nemzetközi márkákkal.

2010. márc. 9. 21:28
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Akármilyen meglepő, szinte az összes mai tinik által felkapott márka (Retro, Philip Russel, Devergo..stb) magyar márkák, és nagyobb mértékben támogatod vele a magyar gazdaságot, mintha vennél egy kínai pólót, amire Magyarországon rányomnak egy hungarista logót.

Én szeretem Magyarországot, elítélem, aki szidja, pedig itt született, de eszem ágába sem lenne ezt a homlokom közepére írni, vagy épp "díszmagyarba" öltözni.

Mellesleg szerintem te se örülnél neki, ha mennél az utcán, és 10-ből 9 emberen ott virítana egy turulmadár, árpádsávos-, magyar zászló.. Egyből nem lennél olyan egyedi.

2010. márc. 9. 21:47
 17/36 anonim ***** válasza:
én pl direkt nemveszek magyar márkát. pofátlan dolognak tartom, h ennyi pénzt elkérnek érte, pedig magyarok készítik MAGYAROKNAK! külföldön adják drágábban, de ne itthon.
2010. márc. 9. 21:58
 18/36 A kérdező kommentje:

A 19:39-es nek üzenem a következőt:

Látszik ,hogy nem vagy magyar, a saját őseidet sem tiszteled és nem vagy büszke rájuk,a magyarok nem gyilkosok és nem mészároltak le népeket csak úgy poénból,én örülök,hogy magyar vagyok.

Szégyeld magad,hogy nem vagy büszke az őseidre, mert ők életüket adták ezért a földért, te senki vagy hozzájuk képest!

Takarodj el a jenkikhez!!!!!!!!!

2010. márc. 9. 22:02
 19/36 anonim ***** válasza:

Csak a márkák magyarok, de ugyanúgy kínában varratják meg ezeket a magyar márkás ruhákat. Amúgy meg hiába magyarok, nekem nem tetszik az ilyen retro-devergo stílus, sőt az aboriginal sem, ezért hiába magyar, sajnálom, nem fogom azt megvenni.

Amúgy meg igaza van annk, aki előttem azt írta, hogy 2010 van és a magyar ruhák nem képesek felvenni a versenyt. Ez így igaz. pl nézd meg, hogy a törökök gyártják az összes ruhát a h&m-ben, mindegyiknek a cimkéjén rajta van, és milyen jó minőségűek! Ha a magyar cégek is ilyet gyártanának, akkor naná, hogy azt venném.

2010. márc. 9. 22:05
 20/36 A kérdező kommentje:

Minden magyarnak kéne egy díszmagyar, persze csak ünnepeken járna benne.

Nem azt mondom,hogy mindenki ,hordjn mindenféle magyar jelképeket, de nekem jólesik,hogy ha valakin mondjuk egy turul vagy egy rovásírásos pulóver van.

2010. márc. 9. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!