Melyik fürdőruha áll a legjobban (molett vagyok)?
Sajna az utolsónak a felsője kicsi, de cseréltetni fogom.
És légyszi ne piszkáljatok az alakommal a napokba állunk neki diétázi, mert sajna nagyon elhíztam. :(
Ugyan már,miért piszkálnánk az alakod miatt?:)
A második szerintem kifejezetten jól áll,simán valaki szépség ideálja vagy benne,viseld büszkén:)
A 3.válaszoló voltam:)
2.
és amúgy meg arányos vagy, biztos ha lefogysz is csinos homokóra alakod van :)
Ha fogyni akarsz, nem diétázni kell! Akkor visszahízol. Ne sanyargasd a szervezeted! Át kell állni. Életmódot kell váltani. Egészséges ételek, és sok mozgás.
A diéta olyan, mint amikor valaki a zsíros bőrét próbálja szárítani. A szervezet vészesen elkezdi még jobban zsírossá tenni.
Inkább csak az egészségtelen kajákat hagyd el. Ne pedig a kenyeret, húst stb. Egyszerűen annyit tegyél, hogy egy életre lemondasz a McDonaldsról, és a cukros kajákról, meg üdítőkről. És kezdj el sportolni!
Bocsi az offért.
Szerintem is a 2. a legjobb :)
Köszi az "offot" igazából így gondoltam a diétát csak nem volt kedvem részletezni.
Életmódot szeretnék váltani, mert ez semmi jóra nm vezet.
Egyébként egyáltalán nem eszek sok gyorskaját, inkább az a baj, hogy gyakran megkívánok ételeket, és nem tudok úgymond lemondani róluk.
Nem akkor eszek amikor éhes vagyok, hanem ha megkívánok valamit...
És gyakran túleszem magam... :(
Ezeket szeretném elhagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!