Melyik fürőruha tetszik a legjobban ezek közül?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
Előre is köszi a válaszokat!
2013. ápr. 10. 08:28
1/13 gelazso válasza:
ha ilyen az alakod mint a képen a csajnak ,akkor mindent felvehetsz, ha meg nem hát irány a konditerem.
2/13 anonim válasza:
1-es, szerintem tök nem ez volt a kérdés..:)
Egyébként talán a 6-os.
3/13 anonim válasza:
Nekem leginkább a 4-es, a 6-os és a 8-as tetszik, de nehéz volt ezt a hármat is kiválasztani, mert mind nagyon jó :)
4/13 anonim válasza:
Nekem a 2,3,4 és a 8-as. Ezek a színesebbek, azért tetszenek.
Bár nekem nem állnak jól az ilyen bikinifelsők, háromszög alakút szoktam hordani. Kis melleken nem mutat annyira ez a fajta felső.
6/13 anonim válasza:
3,4,7 Nekem nagyon tetszenek az ilyen fürdőruhák. Alapjáraton mind nagyon jól néz ki, de nekem ez a top 3.:)
7/13 anonim válasza:
Igazán egyik se, de a legjobb talán a 7-es.
8/13 anonim válasza:
Ezek most nem igazán tetszenek. Atavalyi kollekciójuk viszont szebbnél szebb volt.
Ha ezek kell választani, akkor a kék, piros masnival tetszik legjobban.
9/13 anonim válasza:
2-es meg is rendeltem a farmeraruhaz.hu-ról!!
10/13 anonim válasza:
színre a 4. talán, de a fazonja egyiknek sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!