Lányok, nők, asszonyok! Ti szoktatok uniszex ruhákat hordani? Ha igen, akkor például miket?
Esetleg előfordul néha, hogy kifejezetten fiúsan öltözködtök fel?
30/N
Van egy férfi osztályon vásárolt vastag, piros, kapucnis pulcsim, általában ahhoz felveszek egy csőfarmert és egy piros converse tornacipőt, ha nagyon hűvös van, még egy piros kukasapit is.
ÉS igen, szeretek néha fiúsan öltözködni, és a férfias karórákat is imádom.
H kosaras a mellem (#1-es) és nekem sikerül. Szeretem a kényelmes, XXL-es pulcsikat (általában férfi osztályon van ez a méret), a tornacipőket meg hasonlókat, a barátom full capjét hordani. Egyáltalán nem szoktam ruhákat, szoknyákat, harisnyát, magassarkút, balerina cipőket, kivágott felsőket, topokat, mert nekem ezek nem tetszenek, kellemetlenül és furcsán érzem magam bennük. Ettől függetlenül még nem vagyok olyan fiús, inkább csak visszafogott, természetes lány.
18/L
Van egy uniszex pólóm, amit egy koncerten vettem, az a legkényelmesebb ruhadarabom :D Azóta próbáltam keresni hasonlót, de sajnos nem nagyon találok.
17/L
Néha hordok pl tornacipot na az unisex mert amikor vettem akkor volt 35-46 méretig. Az egy farmerkek Lee cooper darab de a többi 3 tornacipom egyértelműen női cipők.
Amúgy ruhákat hordok csak. 2 vadi új farmer pihen a szekrenyemben sosem hordtam őket..ha nadrág akkor leggings valami lezser tunikaval. Most bejon a kaftan fazonú ruha tunika.
De tetszik a most felvágott HRVT fazonú fodros ruha is csak pár nap es megyek szülni így azok pl pocakban szukek rám (de hónap végén már hordhatom őket is :))
Nem szoktam fiúsan öltözni, szeretem a kissé elegáns, nőiesebb darabokat, de nem az a plázacicás-kiöltözök a sariki boltba típus vagyok.
Vannak egyébként férfi pólóim amikbe itthon szoktam lenni vagy abban alszom és van egy cipzáros pulcsim ami bár női méret, ugyanolyat lehet kapni a férfi részlegen is:)
Sok ilyen ruhám van, és ráadásul fiús hajam van, egyszer egy nénike fiúnak nézett:D
11/L
simma fehér vagy fekete poló, szerintem kb bárkinek jól áll
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!