Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy pólót de túl nagy...

Vettem egy pólót de túl nagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval vettem egy olyan pólót, ami tudjátok ilyen bő szabású, de úgy érzem, hogy túl nagy, ezért kíváncsi vagyok, hogy nincs e rá mód, hogy valahogyan vagy kisebb méretűre tudjam alakítani vagy esetleg derekat tudjak csinálni neki.

2015. aug. 11. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Betűrhetnéd egy magas derekú sortba vagy nadrágba(de csak ha vékony vagy!),ha nem akkor egy szoknyával és egy szép övvel is kombinálható.Arra viszont figyelj,hogy vagy a felső legyen bő és a szoknya szűk fazonú(mint ez esetben) vagy fordítva. Ha ezek közül egyik sem tetszik,akkor még megcsomózhatod oldalt vagy végső esetben beszabathatod:)
2015. aug. 11. 17:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :) Igen, a betűrés megoldható, még azt megkérdezném, hogy a beszabást azt meg tudnám valahogy itthon oldani? Tudnál valami módszert vagy oldalt ajánlani? Kerestem online, de nem nagyon találtam ilyesmit.
2015. aug. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!