Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem idegesít, ha egy...

Titeket nem idegesít, ha egy cipőből kilátszik a lábujjatok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Idegesit, tehat nem veszek olyat:)
2010. márc. 8. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:

ú nekem az úgy tetszik amikor kinn van a lábujj töve! :D akarok is majd olyan cipőt :DD

szóval nem idegesít

2010. márc. 8. 19:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Én még csak próbáltam ilyen elől nyitott orrú cipőt, de olyan érzésem volt benne, mintha egy zárt cipőben a harisnyám kiszakad és a két lábujjamat szorítja. Kényelmetlen volt.

De sok mindenkin jól áll.

2010. márc. 9. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:
A második lábujjam hosszabb mint a nagy lábujjam ezért idegesítene hogy kilóg belőle, egyébként másokon tetszik.
2010. márc. 10. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Engemet idegesít(ene), ha hordanék olyat. Még a házi papucsom is zárt, mert annyira utálom a nyitott lábbeliket.

Kiskoromban, mikor a szüleim rámerőltették, meztelennek éreztem benne magam. Úgyhogy szandál, papucs never.

38f

2010. júl. 13. 11:08
 16/16 anonim ***** válasza:

az helyes. pasikon borzasztoan kiábrándíto a szandál meg a papucs. szerintem.

én a szandálokkal elvagyok, de a papucsokat nem kedvelem, kényelmetlen h nem tartja a lábam. sokáig zavart hogy kint volt a lábujjam, mára már megszoktam.

2010. júl. 13. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!