Új ruhatárat szeretnék kialakítani, milyen sorrendben érdemes haladni?
Figyelt kérdés
Úgy értem milyen ruhadarabok beszerzésével kezdjem, és hogyan folytassam?2015. aug. 8. 22:03
2/8 anonim válasza:
Mit vársz? Olyan válaszokat hogy vegyél két fekete nadrágot, három szandált különböző magasságú sarkakkal.....Ha új ruhatárat szeretnél vásárolj olyan ruhákat amik most tetszenek, vagy kérj fel egy stylist-ot aki segít neked ebben. Lehet hogy jó pénzért el is megy bevásárolni helyetted.
3/8 anonim válasza:
alap darabokkal kezd.. egy jó farmer, alkalmi nadrág/szoknya, blúz, néhány csinos felső, blézer stbstb
4/8 anonim válasza:
Szerintem mindenképp olyan ruhákat válassz amik egyszínűek és minta nélküliek így jobban tudod majd őket kombinálni.
5/8 anonim válasza:
Nemed?
Hány éves vagy?
Tanulsz/dolgozol?
Ha dolgozol, mi ott a dresscode?
6/8 anonim válasza:
-Vegyél a boltban egy kiló észt.
-gondold végig, mit akarsz venni.
-Vedd meg
-Tedd be a szekrénybe
-Hordd
7/8 anonim válasza:
Miért akarsz új ruhatárat? Mondjuk ezen a nyomvonalon is elindulhatnál....
8/8 anonim válasza:
Én szívesen segítek, de azt azért elmondhatnád,hogy mi a nemed, hány éves vagy, milyen az alakod, eddig milyen stílust kedvelted, most milyet szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!