Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ááááá, imádom a Háda Webshopot...

All Blue kérdése:

Ááááá, imádom a Háda Webshopot, mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Már körülbelül hat hónapja a Háda Webshoppal kelek és fekszem. Néha úgy érzem, ez már kezd kissé beteges lenni. Folyton csak a Hádára gondolok, hogy vajon milyen új ruhák lehetnek fent éppen az oldalon. A suliból majdnem kicsaptak emiatt (órákon általában a pad alatt ruhákat rendelgetek, nem pedig az órára koncentrálok). Az év végi angol vizsgán csak annyit tudtam kinyögni: Háda. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek, amilyen gyorsan csak tudtok, nagy szarban vagyok! :O

2015. aug. 7. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz, mert az nem normàlis, aki az ilyen f*s használt ruhákra gondol egész nap! :)
2015. aug. 7. 23:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mérhetetlenül kedves hozzászólásoddal nem csak a napom, de az egész életemet feldobtad. Miért lennének faszok a háda ruhák? Ha szembejönne veled egy lány használt ruhában, te észrevennéd, hogy az van rajta? O.o
2015. aug. 7. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De ki nem sz@rja le milyen ruhád van,ha olyan buta vagy mint egy kő O.o
2015. aug. 7. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Magad döntöd el mit csinálsz, ha ruha mániás buta kiscsaj akarsz lenni, akkor csináld csak így tovább. Ha többre vágysz az életben akkor inkább foglalkozz értelmes dolgokkal.

Én is szoktam nézni a hádát nagy ritkán, de a legtöbb cucc rém ronda vagy öreges, szóval nem értem mi olyan nagy szám benne.

2015. aug. 8. 00:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább figyelj és tanulj az órákon! Ha így folytatod, később még rongyos hádás használtruhára se lesz pénzed!
2015. aug. 8. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobb dolgod nincs? Akkor menj el a hadaba dolgozni, így egész nap bámulhatod az imádott ruhaidat, vagy megveheted. Az eszedbol ítélve úgysem vinnéd többre mint bolti eladó.
2015. aug. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!