Nagyon látszik, hogy utánzat ez a cipő?
Figyelt kérdés
Az egyik second hand boltban, ahová németből hozzák az árút, találtam ezt a cipőt és nagyon megtetszett. Szerintem utánzat és több mint valószinű h az, azonban nagyon kényelmes és elnyerte a tetszésem. Amikor a lábamon lesz nagyon feltűnő hogy uránzat?
2015. aug. 7. 13:41
1/9 anonim válasza:
Eléggé mivel az a pipa egyáltalán nem olyan mint az eredetin.
2/9 anonim válasza:
nem azt fogják nézni, hogy xy utánzatos cipőt hord e vagy eredetit :) vagyis nálunk nem azt szokták nézni
3/9 A kérdező kommentje:
Igen én is ezzel vagyok
2015. aug. 7. 13:46
4/9 anonim válasza:
Látszik, hogy nem eredeti. Én úgy vagyok vele, hogy nem a márkája miatt veszek meg egy cipőt, hanem mert tetszik és kényelmes, szóval engem ez egyáltalán nem zavarna. Szerintem így is jól néz ki és semmi gáz nincsen vele.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem se néz ki rosszul és azon az áron amennyibe ez került csak olyan cipőt kapok amelyek max 1 hónapig húzzák, bár lehet ez sem egy strapabiró.
2015. aug. 7. 15:41
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem látszik, talán tényleg csak a pipa más, de szerintem senki nem fog ezzel foglalkozni, nyugodtan vedd fel.
7/9 anonim válasza:
Igen, látszik.
A pipán és a feliraton is. De nem is ez a gond, hanem hogy az ilyen cipők nagyon hamar tönkremennek, más az anyaguk is. Vettem Törökországban 2 Converse cipőt (amúgy mindenem eredeti, de gondoltam egye fene, 6 ezret ráköltök, hátha...) és amíg a többi bírta 1-másfél évet, azok már 2 hét után úgy néztek ki, mintha évek óta nyúztam volna őket. Pedig nem egész nap hordtam őket, nem is az erdőt jártam velük.
8/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?:)
9/9 A kérdező kommentje:
Erdélyben lakom szóval lejben 100 volt az Ft-ban kb 7000
2015. aug. 7. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!