Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon látszik, hogy utánzat...

Nagyon látszik, hogy utánzat ez a cipő?

Figyelt kérdés

[link]

Az egyik second hand boltban, ahová németből hozzák az árút, találtam ezt a cipőt és nagyon megtetszett. Szerintem utánzat és több mint valószinű h az, azonban nagyon kényelmes és elnyerte a tetszésem. Amikor a lábamon lesz nagyon feltűnő hogy uránzat?

2015. aug. 7. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Eléggé mivel az a pipa egyáltalán nem olyan mint az eredetin.
2015. aug. 7. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
nem azt fogják nézni, hogy xy utánzatos cipőt hord e vagy eredetit :) vagyis nálunk nem azt szokták nézni
2015. aug. 7. 13:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen én is ezzel vagyok
2015. aug. 7. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy nem eredeti. Én úgy vagyok vele, hogy nem a márkája miatt veszek meg egy cipőt, hanem mert tetszik és kényelmes, szóval engem ez egyáltalán nem zavarna. Szerintem így is jól néz ki és semmi gáz nincsen vele.
2015. aug. 7. 15:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem se néz ki rosszul és azon az áron amennyibe ez került csak olyan cipőt kapok amelyek max 1 hónapig húzzák, bár lehet ez sem egy strapabiró.
2015. aug. 7. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem látszik, talán tényleg csak a pipa más, de szerintem senki nem fog ezzel foglalkozni, nyugodtan vedd fel.
2015. aug. 7. 19:15
 7/9 anonim válasza:

Igen, látszik.

A pipán és a feliraton is. De nem is ez a gond, hanem hogy az ilyen cipők nagyon hamar tönkremennek, más az anyaguk is. Vettem Törökországban 2 Converse cipőt (amúgy mindenem eredeti, de gondoltam egye fene, 6 ezret ráköltök, hátha...) és amíg a többi bírta 1-másfél évet, azok már 2 hét után úgy néztek ki, mintha évek óta nyúztam volna őket. Pedig nem egész nap hordtam őket, nem is az erdőt jártam velük.

2015. aug. 7. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?:)
2015. aug. 7. 21:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Erdélyben lakom szóval lejben 100 volt az Ft-ban kb 7000
2015. aug. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!