Ehhez hasonló, hátul fűzős csizmát hol találhatok Budapest belvárosában olcsón?
Figyelt kérdés
Ha valaki netán tud konkrét boltot, az ossza meg velem. :)
Árban én max 4000.-re gondoltam.
2010. márc. 8. 01:09
1/9 anonim válasza:
Szoktak ilyenek lenni pl körülnézel bevásárlóközpontokban.. Árkádban van több cipőbolt (humanic, fönicia, de sok más is). Viszont 4000-ért nehezen találsz valódi bőrt.. azok inkább 10-15e felett kezdődnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom a valódi bőrhöz.
Tavaly vettem egy műbőr-csizmát 2500.-ért, sokat van viselve, de még mindig nincs baja.
Sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy 10.000.-reket költsek cipőre, vagy akármire.
2010. márc. 8. 01:40
3/9 anonim válasza:
Én kínaiban vettem hasonlót 2800-ért!Jól bírja a strapát még mindig olyan mintha új lenne!
4/9 anonim válasza:
Igen pl Ázsia centereben szoktál nézelődni? Én majd tervezem h megyek, sokan dicsérik h olcsón lehet találni jó darabokat.. (Hm vagy a Humanicnak van az egyik szegletében ilyen leértékelt rész)
5/9 A kérdező kommentje:
Ázsia center egy kicsit kiesik nekem, de majd talán valamikor ellátogatok oda. :)
2010. márc. 8. 20:12
6/9 anonim válasza:
Esetleg még a Deichmann.
Az a baj, hogy most már kiárulták a csizmákat, a cipőboltok tele vannak tavaszi- nyári topánkákkal (bár itt most épp szakad a hó :(( ) csizmát már nem nagyon találsz, csak olyanokat amik még nem keltek el.
De miért nem veszed meg a vaterásat?
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
09:09-es: mert rossz a méret.
Utolsónak pedig köszönöm a linkeket, de sajnos egyik sem jó. :S
Na akkor majd még keresek, hátha szerencsével járok. :)
2010. márc. 11. 10:38
9/9 anonim válasza:
Szinte teljesen ugyanilyenem van, a Leonardo cipőboltban vettem 2 éve, 10 ezer alatt volt az ára az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!