Lányok nektek mennyire tetszik ha egy jó alkatú fiú kicsit lányosabban öltözködik Pl csőfarmert vagy leggingset vesz fel?
Csőfarmer szerintem(!) rendben van... bár nem a nagyon feszes féle.
Leggings? Jézusom ne.
Miért nem azt kérdezed, hogy mit gondolnánk, ha egy fiú szoknyában járkál az utcán? Na ugyanezt gondolnánk a leggingsrôl is.
Lány létemre nem veszek fel leggingst (ízléstelen, csak a kislányoknak való), akkor te miért vennél fel utcára? Ha otthon vagy egyedül, akkor megértem, na de utcára? Ha meleg is valaki, sosem értettem, hogy miért kell bohócot csinálnia magából, de mivel lányokhoz szólt a kérdésed, így nem hiszem, hogy meleg lennél. Ne. Csak ne.
No lám megint a magyarok szokásos kettős mércéje, ha egy fiú, férfi felvesz passzos holmit (leggings, nadrág, latex), akkor egyből homis, de ha a nők nagy része egész évben bőszárú általában farmerbe jár, az nem probléma, nem fiús, ciki stb. A legtöbb nő főleg 40 fölött nem hord egyáltalán passzos nadrágot, 30-35 évesek még hordanak passzos főleg farmert, ritkán leggingst.
De ha a melegséggel párosítja itt mindenki a feszülős nacikat, akkor a melegek annyian vannak, mint a fehér holló, ezek szerint! De nem ez a valószínű, pl én sem vagyok meleg, még ha egyes retard egyének beszólogatnak, egyszerűen nekem a passzos nadrágokban érzem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!