Rendlet már valaki a bonprix-től?
Én kb. 10 éve rendeltem tőlük, de akkor nem sikerült eltalálniuk a méretemet (38-as).
Most már 46-os méretű ruhákat hordok és az ő oldalukon találtam olyan ruhákat, amik megtetszettek.
Kérdésem az lenne, hogy aki mostanság rendelt tőlük, annak a valóságnak megfelelő méretű ruhát küldtek?
Illetve, az ő mérettáblázatuk szerinti ruha jó volt?
Ne tedd.
Németországban élek, itt nagy divat.
A dekorációs és egyéb termékeik jók, nem is drágák, azokkal sosem volt gondom. Függöny, szőnyeg, stb.
Viszont a ruhák... rossz méretet küldenek, vagy jót, csak nem megy rád akkor sem, ha tökéletes konfekcióméret vagy (36/38-as vagyok amúgy...), a szín nem hasonlít a katalóguséra vagy az anyag teljesen más. De ennél sokkal pofátlanabb hibákkatl is találkoztam már, egyszer kiküldtek egy nadrágot, ami a zsebnél tele volt szegecsekkel, holott a képen egyértelműen látható, hogy nincs rajta. Egyszerűen egy másik nadrágot küldtek, mint ami a képen van, de a száma megegyezett. Tudod miért? MErt a bonprix a saját termékei 90%-át kínából rendeli, és bizony velük is előfordul, hogy nem azt a terméket kapják, mint a reklámképen.
A maradék meg, a "tervezői" ruhák ilyen igazán no-name sufnitervezőktől vannak, rohadt drágák és szintén szar minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!