Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendlet már valaki a bonprix-től?

Rendlet már valaki a bonprix-től?

Figyelt kérdés

Én kb. 10 éve rendeltem tőlük, de akkor nem sikerült eltalálniuk a méretemet (38-as).

Most már 46-os méretű ruhákat hordok és az ő oldalukon találtam olyan ruhákat, amik megtetszettek.

Kérdésem az lenne, hogy aki mostanság rendelt tőlük, annak a valóságnak megfelelő méretű ruhát küldtek?

Illetve, az ő mérettáblázatuk szerinti ruha jó volt?

2015. aug. 1. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Ne tedd.

Németországban élek, itt nagy divat.

A dekorációs és egyéb termékeik jók, nem is drágák, azokkal sosem volt gondom. Függöny, szőnyeg, stb.

Viszont a ruhák... rossz méretet küldenek, vagy jót, csak nem megy rád akkor sem, ha tökéletes konfekcióméret vagy (36/38-as vagyok amúgy...), a szín nem hasonlít a katalóguséra vagy az anyag teljesen más. De ennél sokkal pofátlanabb hibákkatl is találkoztam már, egyszer kiküldtek egy nadrágot, ami a zsebnél tele volt szegecsekkel, holott a képen egyértelműen látható, hogy nincs rajta. Egyszerűen egy másik nadrágot küldtek, mint ami a képen van, de a száma megegyezett. Tudod miért? MErt a bonprix a saját termékei 90%-át kínából rendeli, és bizony velük is előfordul, hogy nem azt a terméket kapják, mint a reklámképen.

A maradék meg, a "tervezői" ruhák ilyen igazán no-name sufnitervezőktől vannak, rohadt drágák és szintén szar minőségűek.

2015. aug. 1. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
A mérettáblázat eléggé béna, mert mindig 1 számmal legalább kisebbet kell rendelni, akkor lesz jó a méret. De ha nem lenne jó még mindig vissza lehet küldeni és kicserélik.
2015. aug. 1. 19:54
 3/3 anonim válasza:
51%
Nekem sok szép ruhám van tőlük. Vannak pólók,amiket évek óta nyúzok. Van olyan ruhám, amit máson sosem láttam, hasonlót. Volt olyan, hogy kicsit más volt a megkapott áru,de 90%-ban jók!
2015. okt. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!