Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Még nem igazán találtam meg a...

Még nem igazán találtam meg a stílusomat, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Hát nekem nagyon tetszik a japán divat, ezek a cuki ruhák, de nem lehetne ezt valami szolidabb módon? Úgy, hogy olyan átlagos, hétköznapi legyen? Ne ilyen fodros lolitha szerkók, meg ilyesmik?? És olyasmi ruhákkal, amit bármelyik átlagos ruhaüzletből meg tudok venni, lehetséges??

Előre is köszönöm azoknak, akik tudnak segíteni.

2015. júl. 27. 17:45
 1/2 anonim válasza:

Szia:)

Van egy két ötletem,de amúgy igazából bármelyik átlagos ruhaboltban találhatsz japános stílusú darabokat,ha jól szétnézel.Ott vannak azok,csak elbújtak:)

[link]

Ebből a pólóból például a lila találó szerintem.Nem túl giccses,aranyos:)Ha jól kombinálsz a kiegészítőkkel,még japánosabbá teheted

[link]

Szép,japános hatású ruha,most nyárra főleg alkalmas lehet:)

[link]

Cuki:)

Szóval,ha az ilyesmi ruhák tetszenek,csak keresni kell őket,és biztos,hogy találsz.Ha néhány ruha nem túl japános,csak kicsit,akkor(mint már említettem:))kiegészítőkkel még jobban a stílusodhoz illesztheted:)

U.i.:ezen az oldalon hasonló ruhákat láttam:)

[link]

Remélem tudtam segíteni:)

2015. júl. 28. 20:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél, köszönöm szépen. :)
2015. júl. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!