Szerintetek is dedós ez a táska, mert gimibe megyek és egy elég nagy pakolós táskát akarok de csak eddig egyet találtam ami tetszett de anyukám szerint dedós?
Így néz ki a táska: [link]
Véleményeket kérnék erről a táskáról és ha lehetne akkor linkelnétek nekem pár pakolós táskát. Előre is köszi (^3^) :3
Én rendes hátizsákot hordtam végig, mert így is gerincferdülésem van, nem hiányzott még a féloldalas táska is hozzá... Nem tudom, dedós volt-e, és nem is érdekel.
Szerintem ne foglalkozz ilyen butaságokkal. Ha tetszik, vedd meg, és kész.
Hát ha tetszik, akkor vedd meg. De ha engem kérdezel, ez szörnyen ízléstelen és a saját gimis élményeim alapján biztos jó néhányan kiröhögnének vele, meg el leszel könyvelve gyerekesnek és elég nehéz lesz kitörni ebből a szerepből. Gondolom pár év alatt nem lettek sokkal kedvesebbek a gyerekek. :D
Még minta nélkül okés lenne. De ha sok cuccod lesz, ne válltáskát vegyél, mert eleve kényelmetlen cipelni és hiába nagy, úgyse fér bele minden és elég rossz, mikor a füleden is cuccok lógnak, nincs szabad kezed, mert kell edzős cucc, váltócipő, délután nem kell a kabát, stb. Egy hátizsákkal könnyebb az élet és vannak tök jópofa darabok is, érdemes megnézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!