Normális, ha egy tini fiú nem csak nézi a Violettát, hanem olyan pólókat, nadrágokat akar hordani?
Figyelt kérdés
(elég lányos szegénykém)2015. júl. 24. 18:34
2/12 anonim válasza:
Nem teljesen normális és szét fogják vele szívatni.
3/12 anonim válasza:
Ha nézi még nem akkora baj de hordani azert mar nem normális
5/12 anonim válasza:
Ha otthon nézi az még nem gáz, de olyan cuccokat akar hordani?? Anyám, mi lesz ebből a világból. :D
6/12 anonim válasza:
Attól függ. Eleve lány ruhát, vagy azt szeretné, hogy fiúknak is gyártsanak?
7/12 anonim válasza:
Nézni nem ciki. Se lányoknak, se fiúknak. Hordani, a lányoknál alap. A fiúknál? Ha létezne fiúsabb darab, akkor azt mondok oké..
Viszont, ha úgy ismered a srácot, mint egy erős fiút, akkor hordja csak a lányos ruhákat! Lehethogy divatot indít, és több milliót kaszálhat azzal, hogy fiúkat bátorít érzéseik kifejezésére. Vagy mit tudom én. Lehethogy csak szétcikizik, de mondom, ha erős a srác, vegye fel!
8/12 A kérdező kommentje:
Teljesen fiús színűt, csak Violettás. 13 éves a srác.
2015. júl. 26. 09:15
9/12 anonim válasza:
Ha tényleg fiús színűbe és fazonúba szeretne, akkor csináltathat (mert találni nem fog), ha nem zavarja, hogy szétcikizik.
10/12 anonim válasza:
nem értem a kérdést. a Violetta vmi sorozat, igaz? vannak benne fiúk is? és úgy akar öltözni mint a sorozatban lévő fiúk? ha igen nincs baj. vagy nincsenek benne fiúk, és lánynak akar öltözni? akkor jó eséllyel transznemű
van ilyen. Eddie Izzard, sokszor lép fel magassarkúban, kisminkelve, de ettől még állat jó standup-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!