Felvennél olyan ruhát, amiben feltűnő lennél vagy megnéznének?
Értek ezalatt feltűnő mintázatú/színű ruhát, vagy hogy szoknyát hordasz mindig, de most nadrágot vennél fel. Szóval semmi extra, csak szokatlan.
Kaptam egy ruhát, de elég feltűnő a mintája, pedig csak egy maxi ruha. Tetszik, de valami visszatart, hogy felvegyem.
Nekem van a szekrényemben 3 ruha, ami még soha nem volt rajtam. Nagyon tetszik, de nem én vagyok, úgy érzem, megnéznének benne és ez visszatart...
Szóval én nem, nem venném fel. :)
Simán felvenném, ha nekem tetszik. Alapból előfordul, hogy megnéznek, főleg ha a szüleimhez utazom, akik egy öregekkel telezsúfolt lakótelepen élnek. Pedig nem vagyok egy full extrém jelenség, csak színes csíkok vannak a hajamban és feketében járok. De a kis városban ez is érdekes nekik, van aki el sem hiszi, hogy engem így beengednek az "iskolába" (=egyetemre, mert hát oda komoly emberek járnak én pedig a kék hajammal és a bőrnadrágommal nyilván nem lehetek az.)
Összegezve, ha az ember jól érzi magát az adott hajjal, ruhában, cipőben, sminkkel, piercinggel stb. , akkor viselje. Ha nem érzi jól magát, akkor is érdemes tisztázni, hogy maga a ruha okozza-e az érzést vagy valami más, a körülötted élő emberek szűklátókörűsége vagy te nem vagy megelégedve magaddal.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!