Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvennél olyan ruhát, amiben...

Felvennél olyan ruhát, amiben feltűnő lennél vagy megnéznének?

Figyelt kérdés

Értek ezalatt feltűnő mintázatú/színű ruhát, vagy hogy szoknyát hordasz mindig, de most nadrágot vennél fel. Szóval semmi extra, csak szokatlan.

Kaptam egy ruhát, de elég feltűnő a mintája, pedig csak egy maxi ruha. Tetszik, de valami visszatart, hogy felvegyem.

2015. júl. 24. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem van a szekrényemben 3 ruha, ami még soha nem volt rajtam. Nagyon tetszik, de nem én vagyok, úgy érzem, megnéznének benne és ez visszatart...

Szóval én nem, nem venném fel. :)

2015. júl. 24. 15:23
 2/11 opened paradise ***** válasza:
Igen,de nem amiatt,hanem akkor ha tetszik.
2015. júl. 24. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
hát ez azért nem olyan extrém változás. szerintem mindenki fel tudná dolgozni a látottakat. ne ez tartson vissza.
2015. júl. 24. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem szívesen ...
2015. júl. 24. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
En biztosan felvennem. Nem kell mindennap hordanod, de legalabb egyszer vedd fel!
2015. júl. 24. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Én felvenném. Először szokatlan, aztán megszokom én is meg a környezetem is.
2015. júl. 24. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát... szívem szerinte azt mondanám, hogy igen, mert nagyon szeretem a színes ruhákat (mármint egyberuhákat), de van egy rózsaszín csipkeruhám, ami még egyszer sem volt rajtam... bár lehet, azért, mert még nem volt olyan alkalom, hogy fel tudjam venni.
2015. júl. 24. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:
én kerülöm az ilyen ruhákat! Nem szeretem, ha ez miatt bámulnak. Jobban szeretem az egyszerűbbeket nadrágban meg felsőben is, mert azok jobban mennek minden öltözékhez.
2015. júl. 24. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Simán felvenném, ha nekem tetszik. Alapból előfordul, hogy megnéznek, főleg ha a szüleimhez utazom, akik egy öregekkel telezsúfolt lakótelepen élnek. Pedig nem vagyok egy full extrém jelenség, csak színes csíkok vannak a hajamban és feketében járok. De a kis városban ez is érdekes nekik, van aki el sem hiszi, hogy engem így beengednek az "iskolába" (=egyetemre, mert hát oda komoly emberek járnak én pedig a kék hajammal és a bőrnadrágommal nyilván nem lehetek az.)

Összegezve, ha az ember jól érzi magát az adott hajjal, ruhában, cipőben, sminkkel, piercinggel stb. , akkor viselje. Ha nem érzi jól magát, akkor is érdemes tisztázni, hogy maga a ruha okozza-e az érzést vagy valami más, a körülötted élő emberek szűklátókörűsége vagy te nem vagy megelégedve magaddal.

25/L

2015. júl. 24. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy zöld skinny jeans-em van. Messziről látszik, de eddig a kutyát nem érdekelte. Lehet Bp miatt, itt akármiben maszkálhatsz senkit nem érdekel
2015. júl. 25. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!