Mit szóltok az új Conversehez?
Belsőre biztos kényelmesebb, de a kinézete nem tetszik. Nem az az igazi Converse tornacipő fíling. Nekem a régi klasszikus jobban bejött: [link]
Most, hogy tudom, megújul, gyorsan be kell még szereznem a régiből, mielőtt elfogy :D
Egy limitált, zöld bordázottamon ugyanolyan színű a márkajelzés, ráadásul más anyagból is van, mint a megszokott, meg eddig is láttam bőr(?) feketét, amin fekete volt, nekem ezek is tetszenek.
Nincs bajom az újjal, jól néz ki, de ha ezentúl nem gyártanak fehér köröset, akkor tényleg elveszik a converse-feeling. A linkben lévőt limitáltnak el tudnám képzelni, állandónak nem jön be.
Most én is elgondolkoztam, hogy beszerezzek-e gyorsan egy klasszikus, feketét, de még van jó állapotúm (színesek), nem tudom ...
Biztos ezt is meg lehet szokni, meg first world problem, de kicsit vérzik a szívem.
Elnézést, most látom, hogy a fehér kör marad, csak a színek lettek élénkebbek. Nekem pont az tetszett benne mindig, hogy az összes árnyalatból volt fakó(bb), amit mindig is preferáltam bármilyen élénkkel szemben.
Nekem ez felejtős, maximum a fehér vagy a fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!