Végkiárusít Magyarország legnagyobb luxusáruháza. Mit szóltok ehhez?
2015. júl. 10. 08:32
2/12 anonim válasza:
80% pont annyit jelent sok ruha esetében, hogy Zara áron meg lehet venni.
Nagyon sajnálom, hogy bezár, nagyon szerettem!
Az épület csodálatos, remélem hasznosítani fogják, kár érte! :(
3/12 anonim válasza:
Bő tíz éve a Váci utca környéke tele volt hasonló árfekvésű üzletekkel, azok is nyom nélkül eltűntek, nem véletlenül... Engem hidegen hagy.
5/12 anonim válasza:
nem tudjátok, hogy a kozmetikai cuccok is le vannak értékelve?
amúgy neten néztem pár képet a kiárusított cuccokról, nem annyira zara ár. ilyenek vannak, hogy pl. 400 ezres táska 1-200 ezer.
6/12 anonim válasza:
Előző a neten pont úgy írják, hogy legyél elképedve... Valóban a kiegészítők drágábbak, kevésbé vannak learazva. Viszont ruhák vannak 10-20 ezerért!
Kozmetikumokat nem néztem, parfümök vannak akciósan!
7/12 anonim válasza:
kösz az infót, parfümök is érdekelnek, és igazad van, a kiegészítők drágább dolgok. asszem be fogok nézni, hátha valami jó ruhát is találok. : )
8/12 anonim válasza:
Siess, mert hiába azt írják a neten, hogy senki sem megy oda, voltam többször két héten belül, és mindig sokan voltak! Nehogy elkapkodják a jó cuccokat! Én is benézek majd még, volt egy naci ami tetszett, viszont még nem volt jól leárazva, csak kicsit. Szóval biztos még később magasabb százalékot kap! :D
9/12 anonim válasza:
Sajnálom, hogy bezár. Magyarország gyémántja volt. Elég jó árak vannak most, vettem egy Celine Phantom táskát féláron, SLP nadrágot 40-ért, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!