Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok ti hová vesztek fel...

Csajok ti hová vesztek fel olyan forrónacit amiből picit kint a feneketek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 23. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Nekem van egy, szerintem kicsit kinőttem, de nyúlt, és pont úgy néz ki, mint amit mondassz. :D

Én költözéskor vettem fel, amikor a 40 fokban takarítottam, és valamiért a költöztetők is segítőkészebbek voltak. :D Kutyasétáltatáshoz is volt már rajtam. Kb ilyen helyekre.

2015. júl. 24. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Én max strandra venném fel (feltételes mód, mert amúgy nincs ilyen gatyám, de ott találnám még felviselhetőnek). Én nem ítélem el, aki ilyet hord, de helyénvalónak se látom, hogy más segge gyakorlatilag hozzámér a buszon a tömegben (lány vagyok). Amíg nem kell bámulnom az ilyen gatyákat máson, addig nem zavar. A sulinkban hordott egy csaj ilyet, és nem feltétlen elismerő pillantásokat kapott, mikor elvonult a folyosón.
2015. júl. 24. 19:12
 13/14 anonim válasza:
18%
Sehova mert ez nem is rendes nadrág szerintem ilyet csak az utca k**vák hordanak.Persze lehet tisztességes rövidnadrágot felvenni amiből semmink nem látszik ki.
2018. márc. 28. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

Itthoninak pasi elött.

Itthoninak más előtt pedig csak úgy hpoogy lefelé húzgálom.

2018. márc. 28. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!