Szerintetek ciki, ha a 8. -os ballagásomom magassarkút veszek fel?
Figyelt kérdés
Ha a gimisek majd meglátnak akkor azt fogják gondolni h. kis hülye p*csa?? Nem szeretnék 5cm-et mert az hülyen néz ki de sztem a 10cm-is az meg nagyon magas és nem is illene a 14 éveshez, de a 8cm-is?(sztem a 8cm-is néz ki jól)2010. márc. 5. 18:19
1/16 anonim válasza:
igen ciki. esetlen szerencsétlennek fogsz benne kinézni
2/16 anonim válasza:
miért lenne ciki?:O ezt nagyon nem értem. hát szerintem mindegy nekik, hogy mi van rajtad, csak az a lényge, hogy ne sportcipő vagy stradpapucs! amúgy meg a gimisek miért látnának meg? (amúgy ők meg miért szólnának bármit is a magassarkúra?) az én gimimben hétköznap is a fele csaj magassarkúban van :) én nem mivel megrögzött converses vagyok xD de a ballagásomon rajtam is magssarkó volt :)
3/16 anonim válasza:
Én is abban voltam. És nem röhögnélek ki. Ha tudsz benne rendesen menni akkor nem.
4/16 anonim válasza:
Eggyeltalán nem ciki, sőt sokkalelegánsabb, mint valami más!!
Nyugodtan vedd fel!!
5/16 anonim válasza:
Ha tetszik, szereted és tudsz benne menni, vedd fel nyugodtan. A többieket meg sz@rni le :)
Mondjuk én személy szerint kicsit korainak tartom!
20/L
6/16 anonim válasza:
Ha tudsz benne szépen menni akkor vedd fel:)
Én is magassarkúban ballagtam,bár az enyém 4-5cm-s sarkú.Nálunk minden lány magassarkúban ballagott:D
15/L
7/16 anonim válasza:
Nem ciki, de ha csámpázol benne akkor nagyon égő...
8/16 anonim válasza:
Nem az egyáltalán ha szépen tudsz benne menni.Én is 8-9cm-es cipőben ballagtam.A gimisek meg nem fogják a cipőd nézegetni elhiheted:D vedd fel nyugodtan!Puszi
9/16 anonim válasza:
pff szerintem egyáltalán nem gáz. én is tuti abban fogok ballagni:) szóbelizni is abban mentem.. nem értem miért röhögnének ki:P
10/16 anonim válasza:
ÚR ISTEN. miért lenne ciki? nekünk kötelező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!