Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tini lányok! Ti hány évesen,...

Tini lányok! Ti hány évesen, és miért kezdtetek el tanga bugyit hordani?

Figyelt kérdés
Mi volt a véleményetek róla? Mi volt ez első tapasztalatotok? A szüleitekkel hogyan tudattátok?

2015. júl. 20. 08:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
én kb 6.os-7.-es korom óta azt hordok, és azért mert számomra ez kényelmesebb és persze jobban is érzem benne magam, nőiesebbnek. Már nem is hordok semmi mást, mert zavar ha a gatyán átlátszik a normál bugyi vonala, meg egyáltalán ahogy érzem, hogy a seggem felénél ott a gumis rész. Én már teljesen megszoktam, a többibe kényelmetlenebbül érzem magam. 17L
2015. júl. 20. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
13-14 évesen vettem fel először, kíváncsiságból. Iszonyat kényelmetlennek találtam, állandóan húzkodtam, így rövid úton vissza is tértem a pamutbugyikhoz.
2015. júl. 21. 12:13
 13/18 anonim válasza:
100%

Mert kényelmesebb és szexibb. Plusz nem látszik a vonala szoknyában,nadrágban stb.

16L (3 éve hordok)

2015. júl. 21. 17:32
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Én igazából nem hordok, kb. 13 éves koromban kipróbáltam egyet, de nagyon kényelmetlen volt. Franciát hordok, én szeretem, szerintem szexi, és egyáltalán nem látszik a vonala semmi alatt sem. Nem is szeretnék tangát hordani, mert nem egészséges.
2015. júl. 22. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Kb 7.-es vagy 8.-os voltam, akkor még csak 1-2 db volt.

Aztán már csak ilyet vettem, ma nincs egyetlen literes bugyim sem.

Ha menstruálok, akkor is tanga van rajtam.

Most le fognak pontozni egy csomóan (egye fene, ha egyeseknek ez okoz örömet...), de szerintem igénytelen, ha egy nadrágon átlátszik a fehérnemű vonala. Nem kell azt a fél városnak tudni, hogy kinek hol ér véget a bugyija, és szinte minden típusú nadrágon átlátszik, még egy sportosabb nadrágon is, hisz hiába bő a nadrág, egy nő fenekére azért jórészt rásimul.

Egy farmeren talán nem üt át, de egy nyári nadrágon, vászonnadrágon, szövetnadrágon, szoknyán igen.

Szerintem gáz, na.

2015. júl. 22. 18:45
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
17 vagyok, még soha nem hordtam. Majd ha kevésbé leszek lusta, és annál inkább kitartó, és jó alakom lez, madj akkor fogok hordani.
2015. júl. 22. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 13-14 évesen vettem magamnak. Láttam anyukámon, neki szinte csak az van, és olyan jól állt/áll rajta, hogy elkezdett érdekelni.

Jól jött akkor már ,most is jól jön, mert pl alkalmi ruhához ami picit passzosabb ruci,nem vennék fel alá hagyományos bugyit.

Legelsőnek nagyon szokatlan volt, de most már nem zavar egyáltalán.

Amikor fiatalabb voltam, nem nagyon érdekelt,túl felnőttesnek találtam hozzám képest, nem tudtam elképzelni magamon, sőt egyálatalán nem tetszett. Ahogy serdültem, egyre jobban érdekelt.

De én nem hordok állandóan tangát, sőt mostanában olyan tangáat veszek amik picit franciásak,olyan fél tangák. Annyira tetszenek ezek a csipkés félig franicás de még se franciás bugyik :D

2015. júl. 22. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
92%

16 és azért mert idegesített, ha látszik a bugyivonalam

anyukám azt mondta nem egészséges, nem ajánlja de én kipróbáltam és először rossz volt, de már szeretem :)

2015. júl. 23. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!