Titeket is idegesít, amikor megbámulnak?
Figyelt kérdés
Tegnap elmentem vacsorázni a barátnômmel és egy kicsit kiöltöztem. Természetesen nem estélyiruhára kell gondolni, de egy kicsit eltérôen a megszokottól. Egy rövidnadrágos, pánt nélküli, fekete overált, hozzá egy 9cm-es bézs színû magassarkút, bézs táskát és finom, nem feltûnô kiegészítôket választottam. Nagyon sokan megbámultak benne, már kezdtem azt hinni, hogy lecsúszott a felsô része vagy esetleg van egy folt a ruhámon. Még utánam is szóltak. "El vinnélek egy kôrre". Hihetetlenül idegesített a sok pillantás, legszívesebben magamra terítettem volna egy takarót vagy valamit. Nem is szeretnék ezek után csinosan felöltözni...2015. júl. 18. 19:37
11/17 Rebellious Dead Lady válasza:
Igen enhem is idegesít, de megtanultam vele együtt élni.
Persze nekem a zenei stílusom diktálja a divatot, ezért is bámulnak meg annyian.
Ha metalhead-esen öltözök, akkor azért, ha csinosan, akkor azért, ha csak egy akármilyen rongyot felkapok magamra, akkor pedig azért.
Hozzá kell szokni. :)
13/17 anonim válasza:
Mert primitív bunkók,azért bámulnak.Nem illő feltűnően bámulni mást.Én is megszoktam nézni az embereket,de nem zavaróan bámulom meg beszólok nekik.Primitívség az ilyen.
14/17 anonim válasza:
Engem is zavar, de azért biztos nem fogok másképp öltözni, én úgyis magamnak öltözök, nem másnak, szóval nem érdekel más véleménye rólam.
Mikor még bámulnak, akkor nem foglalkozok velük, viszont volt, hogy ha rámdudáltak, bemutattam nekik.
15/17 anonim válasza:
Engem nem zavar,ha tetszem,hadd nézzen,úgy sem kap meg.:D
16/17 anonim válasza:
9 centis cipő? Az olyat csinál a nővel, hogy még a legfinomabb úriemberek is elfelejtkeznek magukról. Annak, kérlek, varázsereje van. :D Egész más a járásod, a csípőmozgásod ("Mer' a nézését meg a járását..."haha) benne, mint egy topánkában. Persze a többi is biztosan csinos volt, de a cipőtől te magad változtál meg.
17/17 anonim válasza:
Ne hogy már azért szégyenkezz,mert szexi vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!