Titeket nem idegesít, hogy a New Yorker honlapján nem lehet normálisan megnézni a ruhákat?
Figyelt kérdés
Pl a Bershkának, Stradivariusnak, Tally Weijlnek, H&M-nek nagyon jól meg van csinálva a honlapjuk, hogy van kereső, termékleírás, bármit megtalálsz amit keresel, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod. Sajnos nem minden városban vannak ilyen üzletek és csak szétnézni nem érné meg elutazni.
Na de a New Yorkernek borzasztó a honlapja, bonyolult a kezelése, nem tudod normálisan megnézni milyen új ruhák jöttek, azt se, hogy milyen anyagból készültek, odadobnak pár képet a modellekről, aztán oszd be, amit látsz.
Titeket ez nem szokott zavarni?
2014. szept. 27. 13:22
1/3 anonim válasza:
de igen, de én alapból utálom a new xorkert, de sajnos nálunk csak az van
2/3 anonim válasza:
De nagyon, emiatt már nincs is kedvem bemenni az üzletbe.
Annak is örülnék, ha minden ruhaboltból lehetne rendelni is, mert egyedül nagyon kényelmetlen vásárolni, ha éppen egy egész szezonra szeretnék betárazni.
3/3 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar .... és szerintem a bolt is kezd egyre rosszabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!