Letagadnátok emiatt a legjobb barátnőtöket?
A legjobb barátnőm nagyon hülyén öltözködik. Szinte minden pólóján van valami vicceskedő felirat, talán a legdurvább az az, amire az van írva, hogy Yaoi 69.
És cicafüleket hord nyilvánosan. (plázában stb. Suliban nem)
És nagyon színes nadrágokat, vagy rövidnadrág, színes harisnya párosítást vesz fel, és mindig van rajta valamilyen feltűnő ékszer. (emellé nem festi a haját és nem sminkel, szóval nincsenek az arcán vagy a haján túlzó, természetellenes színek. )
Ez nekem olyan furcsa. Néha, amikor pár barátomnak bemutatom (inkább haverok) kínosan érzem magam. A viselkedése is kínos egy kicsit, mert állandóan vigyorog, ha meg nem akkor meg nagyon nézelődik, megbámul MINDENT. És ez számomra idétlen, és furcsa. De megbántani sem akarom, mert ő az, aki mindig ottvan, ha szükségem van rá, ezért bűntudatom is van, hogy ilyeneket írok róla.
Akik a beszélgetést javasolják, adjatok tippet légyszi, hogy mit mondjak, mert őt nem érdekli, hogy mások mit gondolnak (ezt kijelentette nekem). Az a gond, hogy másokat sem ítél el dolgok miatt, így nem tudok neki elrettentő példát mondani.
Annyira rossz embernek érzem magam, hogy ilyeneket gondolok róla, volt, amikor már letagadtam (azt mondtam, hogy csak egy ismerős, amikor ő nem volt ott) és utána hetekig bűntudatom volt, mert engem mindig úgy murtat be, hogy "a legjobb barátnőm"
Ha kitudtatok venni valamit ebből a katyvaszból, és értelmesen válaszoltok, azt megköszönöm.
Mindketten 17 évesek vagyunk, ő fél év múlva 18, én 4 hónap múlva.
Nekem szimpatikus ezek alapján. Jó, hogy nem érdekli, mit gondolnak róla. Neked sem kellene azzal foglalkoznod, hogy mások majd mit szólnak.
Ha szereted a barátnődet, és szeretsz vele lenni, akkor ne tagadd le. Neked hogy esne, ha egy barátod kínosnak tartana?
Ne mondj neki semmit, hagyd, hogy olyan legyen, amilyen lenni akar. Fogadd el, kész. Ha nem megy, akkor meg keress felszínes barátokat és játsszátok meg magatokat egymás előtt, ha ettől érzed jól magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!