A zokni - szandált miért bámuljátok meg?
Figyelt kérdés
Mennyivel jobb az hogy minden nap beleizzad a lábatok a szandálba,és másnap ugyanúgy,büdösen elveszitek? A zokni nem az izzadás felszívására van?2015. júl. 15. 21:44
11/21 Rebellious Dead Lady válasza:
Mert a kettő nem illik össze...
12/21 anonim válasza:
A zokni melegítésre van.
Ha fázik a lábad, akkor minek szandál?
A nedvesre izzadt zokni miért higiénikusabb?
Viszont rettentő röhejes.
13/21 anonim válasza:
Utálom a szandál+zoknit, de még a szandált is zokni nélkül. Fôleg férfin! Otromba, ízléstelen és nevetséges.
És most pontozz le azért, mert kérted a véleményemet és én elmondtam.
14/21 anonim válasza:
Nem szoktam megbámulni.
Amúgy jelezném, hogy egészséges lábtól egy jó minőségű szandál nem lesz büdös. Este leteszem, áttörlöm nedves ronggyal, esetleg cipődezodorral (bár szandálra fölösleges) és semmi szaga nincs. Mondjuk nő vagyok.
15/21 A kérdező kommentje:
Talán szebb az a női,retkes láb,repedezett sarokkal,összevilla álló lábújakkal mezitláb a szandálban? Hát akkor egészségetekre..
2015. júl. 16. 19:50
16/21 anonim válasza:
#15: Hallottál már olyanról, hogy fürdés, pedikűr, lábápolás?
Ne a tiedből indulj ki :)
17/21 anonim válasza:
Mivel akár naponta többször is rendelkezésemre áll szappan, tiszta folyóvíz, ezek hiányában meg nedves törlőkendő, a lábam szerencsére nem retkes. Esténként ápolom, így a körmeim és a sarkam is mindig egészséges. Szerencsére rohadtul nem érdekel a véleményed, szerintem és a pl. a barátom szerint is nagyon csinos az ápolt, kicsi lábfejem szép, pántos szandálba bújtatva. Úgyhogy pukkadj meg nyugodtan! :)
18/21 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__7036750.. szerintem rád is haragszik:(
19/21 anonim válasza:
tiniknek fontosak a külsőségek,nekem is az volt anno de már nem állok le ilyenen,hogy ki mit visel.amúgy sem a ruha teszi az embert...és nem szólnék le senkit,mert szandált meg zoknit húzott-...mert nem vagyok KOCSOG
20/21 anonim válasza:
Felőlem hordjad úgy, nem bámulom meg, de ez kb. olyan, mint amikor valaki a klímát és a fűtést egyszerre nyomja.... mi értelme van a szandálnak zoknival??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!