Szerintetek is jól néz ki?
Figyelt kérdés
Én tavasszal így fogom hordani a platform szandimat.Szerintem nagyon jóóó!De mások véleményére is kíváncsi vagyok.
2010. márc. 4. 19:19
21/34 anonim válasza:
22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Remélem jól fog állni azért.Ha rögtön beleszeretek a látványába magamon akkor tuti.
2010. márc. 4. 19:58
24/34 anonim válasza:
Hát szerintem a zokni + szandál összeállitás ciki, bár én is láttam, hogy a kifutokon igy szerepel a platform szandál.
25/34 anonim válasza:
Nekem kicsit furcsa:) Bár sokhelyen láttam már a szandál+zokni öszeálítást.Ha neked teccik bátran:)Ja és ha a ruhatárad + a stílusod meg van hozzá akkor hajrá:)(Nekem fura de a te döntésed:))
26/34 anonim válasza:
Én már tavaly tavasszal is láttam egy lányt így, el is hűltem rendesen. Fekete zokni (vastagabb féle), s csini szandál.
Inkább akkor fel se vegye.
27/34 anonim válasza:
Már 3 éve láttam ezt divatként ANGOL lapokban. Szeretek divatos lenni, de ami sok, az sok. A szandál zoknival számomra visszataszító.
28/34 anonim válasza:
Majd ha a csapból is a zokni+ szandál fog folyni, akkor Ti is fel fogjátok venni, most még utálkoztok.
Pár éve, trapézfarik idejében ciki volt a csőnaci, most mindenki azt viseli, és ciki a trapéz.
Páran elkezdik viselni utána már mindenki azt viseli.
Nekem tetszik a zokni+ szandál, persze csak ha igényes zokni mint a linkelt képeken!
Sok sikert hozzá. :)
29/34 anonim válasza:
A kifutón jól néz ki, de sztem eléggé megnéznének benne, meg ki is röhögnének bocsi=(
30/34 anonim válasza:
ez iszonyat ronda..maga a szandál is nemhogy még pusz zokni..fúúj..nagyon ízlésficamos lehetsz ha neked ez tettszik..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!