Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyenek a 100 ezer forint...

Milyenek a 100 ezer forint körüli áron kapható TISSOT karórák?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem, mert vannak többszázezres, meg miliós óráik. Mégis milyenek a 100 ezer körüliek? Vagy 100 valahány. 120-130 ilyesmi.

Mondjuk nekem pont, hogy megbízható, elemes óra kell, nem ilyen automata bigyó, amihez oda van írva, hogy 8 óra viselés mellett működik megbízhatóan... Köszi és aki autózik? Ha meg nem mozgatja a kezét, megállnak.

Másik ilyen a fényenergiás... Na nekem ilyen bonyolultak nem kellenek, legyen elemes azt kész, az bírja 2-3 évig, nekem az tökéletesen megfelel.

Csak hogy a fenébe lehetnek ilyen "olcsó" órái is mikor a legtöbb egy vagyonba kerül?

2015. júl. 13. 21:47
 1/1 anonim válasza:

A Tissot egy középkategóriás órákat gyártó vállalat.

Már van presztízse, de még nem amiatt veszik, hanem a minősége miatt.

Quartzból 120-140 teljesen egészséges ár, abba már befér a formaterv, a chrono (analóg stopperes) ETA szerkezet, a koronazár, a zafírüveg, és a minőségi anyaghasználat, plusz a nyereség. Én tissotokat hordok, pont azért, mert megbízható, és nem félmisi az indulóára. Ami ennél drágább, az többnyire presztízstermék, nem azért drága, mert többet ér, hanem azért drága, mert aki megveszi, mutatni akarja, hogy milyen embercsoportba tartozik (erre egy Tissot nem jó ugye) Értelmes, hétköznapi használatra a Tissot tökéletes, PRC200am van, le locle-m (az automata), prs516om, mind mind kiváló órák.

2016. máj. 25. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!