Mi a véleményetek a TESCO-ban kapható F&F-es ruhákról, egy ingért nem sok egy kicsit a 4500 Ft?
DE..
Én is kezdek leszokni azokról a termékekről még 3 éve minőséget gyártottak, ma meg egy cipő 5-8 E ft és leesik a talpa.
De, sok.
Én inkább kínaiban vásárolok.
A minőség ott is szar, de legalább olcsó.
Ha minőségi ing akkor megéri.
De elárulom ,hogy ennyiért a nálunk oly nagyra tartott Lachmann szabóságba is kapni inget és ők tényleg csak minőségi cuccokat teszik ki a polcokra.
Szerintem a legjobb ár-érték arnyú ruhák a Lidl-s cuccok, és a [link] Oké, a Lidl csak otthoni ruhának jó, de nagyon tartósak: mérettartóak, nem bolyhosodik és nem nyúlik, csak egy a baja nem jól néznek ki, látszik rajtuk, hogy otthonra valók.
A bonprixes ruhák meg már egészen jók utcára is. Nem is értem miért veszik az emberek a kínaiban a sok sz@rt, vagy nyúlnak, vagy ha éppen nem akkor 2 használat után bolyhosodnak. Ha egyik sem véletlenül, akkor a varrása jön szét 2 hét alatt. Én ezt tapasztaltam, még sosem vettem jó ruhát piacon vagy kínaiban.
Persze márkás ruhák jobbak, de arról nem írok, mivel az egyértelmű.
nekem 3 ruhám bonprixről és mindegyik ruha elég gyenge minőségű volt. Legalábbis a kínai cuccaim többsége még így is minőségibb volt, mint a bonprixes ruhák. Megnyúltak, nem tartósak, és a tetejében az egyik ruha már 2 hét után kezdett szétesni. No comment.
És persze, amikor reklamáltam ,hogy hogy adhatnak el ilyen ruhákat, akkor válasz nuku.
5. vagyok, aki említette a Bonprixet.
"nekem 3 ruhám bonprixről és mindegyik ruha elég gyenge minőségű volt."
Érdekes, nekem nagyon beváltak. Mondjuk hozzáteszem nem sokat rendelek onnan, de ami eddig jött, az minden nagyon jó minőságű volt. Amíg haverom vett pár cuccot a New Yorker-ben, és kinyúltak azok a ruhák, addig a Bonprixessel őneki sincs semmi baja. Zara-ban voltunk, amit sok mindenki dícsér: hát olyan pólók voltak, hogy átlátszódott az anyagon a kezem! Képzelem mennyire lehet ez a póló tartós, ami ennyire vékony...
Nem vonom kétségbe amit írsz, én nagyon keveset rendeltem onnan, kb. 4-5-ször, illetve haverom 3-szor talán, de ezekkel elégedett vagyok, és jó minőségűek voltak ezek a cuccok. Ezek szerint nem minden termékük ilyen jó, én nadrágot vettem, kötött pulcsit és pólót, nagyon jó minőségűek. Mint említettem, otthonra Lidl-s ruhákat használok, munkahelyre a régi Adidas, Nike, Levi's, Budmil cuccaimat, utcára pedig Diesel, Armani cuccokat szoktam rendelni, szóval nincs sok Bonprixes ruhám, de amik vannak azok beváltak.
Nekem van pár cuccom a tescoból :D Szeretem őket, jól bírják.
Lehet hogy sok az ingért de érdemes körülnézni szezon kezdetekor mert csomó leárazás. Hétvégén 5ezret sporoltam a helyes időítéssel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!