Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyenek a mostanában piacon...

Milyenek a mostanában piacon kapható sportmelltartók? Milyen a méretezése?

Figyelt kérdés
Nem sportoláshoz akarom,hanem mert idegesít a hagyományosnak a kapcsa meg a pántok is elállípódnak ahogy mozgok.Jobban csak majd itthonra.
2013. jan. 19. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha elállítódik, akkor valószínüleg rossz minőségű melltartód van. Vegyél jobb minőséget, turkálókban, fehérneműboltokban van nagyon sok jó. 1-2 kényelmes darabba érdemes befektetni.

A kapocsnak szintén nem szabadna érződnie. Biztos hogy jó a hátpántméret? Nem túl szoros? Attól lehet esetleg, vagy ha az aláhajtós részvisszafordul (ennek se szabadna ilyet csinálni).

Méretezés: ugyanaz mint a többi melltartóé. Kosárméret maga a mell (AA, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, stb), a hátpántméret meg a mell alatt mért hátkörméret (70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 stb).

Miért térne ez el?

2013. jan. 19. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak azért mondtam a méretezést mert az mégse ugyanaz mint a merevítősök.

A pánt a lapockám körül zavar,ahol kilehet venni.

De a kérdés az volt milyenek ezek a sportmelltartók?Nem magyarázat kell arra mért idegesít az ami van.

2013. jan. 20. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és a kapocsnál sem fordul vissza,és jó a méret!
2013. jan. 20. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én ajánlom, hogy vegyél egy márkás sportmelltartót, nekem Nike van, nem olcsó, de nagyon kényelmes és tartós, sportolásnál az izzadtságot nagyon jól felfogja, nem olyan "ragadós", ami azért házimunkánál sem utolsó. :D Amúgy van amit úgy méreteznek mint a hagyományos melltartókat, de legtöbbször (mivel nincs bennük kosár) vagy S,M,L stb vagy 36,38,40 méreteket adnak meg, dehát majd úgyis felpróbálod. Viszonyítási alapnak: az enyém M-es méret, egyébként 75B a méretem.
2013. jan. 20. 12:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,szét fogok nézni!
2013. jan. 20. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!