Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan drágák mostanában...

Miért olyan drágák mostanában a ruhák, táskák, cipők?

Figyelt kérdés
Voltam nézelődni, és a Zarában 15-18 ezer egy selyemblúz, jóval több, mint 30 ezer egy kabát, egy nagyobb bőrtáska a boltokban szintén van vagy 30. Ez már túlzás.

2012. nov. 30. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Válság van...
2012. nov. 30. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Jaj már a válság...ezt ki nem állhatom.

Karácsony előtt vagyunk,szerintem ez dobja fel az árakat.

Meg aztán a kereskedőknek be kell hozni az elmaradásokat,mert az emberek többsége,nem keres annyit,hogy tudjon venni magának dolgokat.

2012. nov. 30. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a Zara eleve nem a legolcsóbb. :D
2012. nov. 30. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért a Zarában az átlag cuccok nem kerülnek olyan sokba. Egy farmert megkapsz 10k-ért, basic felső, kardigán, pulcsi is jó árban van. Max a pulcsi több 3k-val, mint a H&M-ben. Ha meg annyira siránkozol az árak miatt, akkor ne a Zarában nézelődj, mert aki nem keres, vagy épphogy kijön a fizetéséből hónap végére, akkor annak tényleg drága.
2012. nov. 30. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Mert a nevet kell megfizetni. :) Járj turiba, sokszor én is szerzek H&M, Zara, Amisu meg egyéb ilyen cuccokat, amiket a turiban párszáz forintért, a boltban pedig vagy ennek a 5xöséért vehetnék meg :D A minőség persze nem garantált a név és az ár mellé. -.-" Szóval pénzkidobás. :D
2012. dec. 1. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!