Egy lenge nyáriruha fehér tornacipővel?
Szerintem elég közönségesen néz ki, ha ruhát, vagy szoknyát tornacipővel hordasz, mert míg az első két darab nőies, a tornacipő sportos és laza. Ha nem szereted a magas-sarkú cipőket, akkor hordd balerina-cipővel. Abban biztos tudsz járni is, és nőies is. Ha mindenképpen szeretnél egy kis merészséget vinni a szettedbe, akkor kombináld a ruhát egy vagányabb dzsekivel, valahogy úgy, mint itt a kép második részén láthatod:
Persze nem muszáj farmer-dzsekivel, a lényeg az, hogy a szett nőies és merész maradjon.
Szerintem is jó, több helyen olvastam már pl. hogy idén még divatos is. Én meg már régebben is hordtam így és nem érdekelt ki mit gondol, szerintem bohókás. A magassarkú nem mindig kényelmes, a balerina meg olyan hogy vagy szereted vagy utálod, én sajnos utóbbi vagyok, annyira idétlen formája van hogy mindig inkább tornacipőt vettem a szoknyáimhoz :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!