Farmerhoz fehér inget fel lehet venni?
Figyelt kérdés
Egy kék farmerhoz, fehér inget fel lehet venni partyra? Nem tiszta fehérre gondoltam, hanem egy olyanra amin van egy kevés felírat is. Nem túlzás ez? Lányok, mi a vélemény? 16/f2015. júl. 8. 14:15
1/6 JinxStop válasza:
Hát, ha nem ilyen "ünneplős" stílusú ing, akkor persze! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Hosszú ujjú visszatűrve jó? Persze én se "csupa fehér" ünnepire gondoltam. A hátul és elöl van egy kevés felírat, a mandzsettája és a gallér belseje meg szürke.
Egyébként köszi! :)
2015. júl. 8. 14:32
3/6 anonim válasza:
Persze, nyugodtan. Amúgy erről most eszembe jutott a Hullám című film.
4/6 A kérdező kommentje:
:D Én is láttam már pár éve (igaz nem magyarul), szóval aki látta a filmet kis nácinak fog nézni. :D
2015. júl. 8. 14:46
5/6 JinxStop válasza:
Ahogy így elképzelem, jól néz ki ^_^
6/6 anonim válasza:
hát, a feliratos ing gáz, a színével nem lenne gond. de ha a felirat pici és csak a márka van rajta, az oké. de ha bazinagy és valami szó van rajta, az nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!