Szerintetek egy fiúnak hol van a határ a szép, aranyos, szexy lányok és a ribik között? Bővebb lent
Figyelt kérdés
Én (15/L) nem szeretnék a fiúk és más emberek előtt ribisen kinézni csak vékony vagyok és elég csinos(nem vagyok beképzelt, nem azért mondom) de nem akarom az öltözködést túlzásba vinni. Szeretnék egyszerű lenni mégse kislány, de félek ha a fiúk azt gondolják rólam hogy az utcasarokra való vagyok. Általában szoknya, blúz, nyáriruha van a szekrémyemben(idén nyárra értem) nem sminkelem magam max. spirál vagy körömlakk néha. De én inkább aranyosan, belevalóan akarok vonzónak kinézni mint olyannak aki azt sugalja, hogy mindíg körbe kefélhető. Ehhez kérek némi segítséget.2015. júl. 8. 21:36
1/1 anonim válasza:
A ribik tűsarkúban járnak, piccsagatyában, rózsaszín miniben meg olyan szoknyákban ami alig fedi a seggüket. Hozzá tartozik egy kiló alapozó, pirosító és erős színű rúzs vagy szemfesték... Ha nem így nézel ki akkor semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!