Mit tehetnénk szerintetek?
Figyelt kérdés
Az egyik cipőboltba két hónappal ezelőtt vettem a barátomnak egy cipőt.A cipőnek az eleje elkezdett lejönni, illetve a sarka elkezdett lekopni. Visszavittük a cipőt,a barátom szerette volnna pénzt visszakérni.Az eladónő viszont azt mondta hogy amíg javítani tudják addig javítják és hogy nincs választási lehetőségünk. A cipőnek az lejét meg csinálták a saarkát viszont azt mndják nem tudják meg csinálni mert egybetalpas és nem hajlandó sem cserére sem pénzvisszafizetésre mert úgy gondolja hogy ez a barátom járásának köszönhető mert szerinte húzza a sarkát.Én ezt nem tartom jogosnak mert szerintem az ember akárhogy jár egy cipőnek a sarka nem szabad hogy két hónap alatt megkopjon.2015. júl. 7. 20:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!