Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tehetnénk valamit? Beperelhetn...

Tehetnénk valamit? Beperelhetnénk őket?

Figyelt kérdés

Olyan egy és fél hónapja vettünk az euronicsban egy babyliss hajvasalót és nem zárt rendesen és jobbra-balra csúszkáltak a lapjai. Rá kb egy hétre visszavittük és azt mondták hogy majd meglátják, hogy kicserélik vagy visszadják a pénzt és még a nő is mondta hogy alig lehet becsukni. Most pedig, anyukám kb 1 hete volt bent újra az euronincsban és kérdezte, hogy mikor lesz kész a hajvasalóm..és erre azt mondták hogy még meg se nézte a gyártó kb. 1 hónap után..ma bement anyukám és azt mondták neki hogy semmi baja és hogy ennek igy kell működnie és még megis gyanusítottak minket hogy mi direkt feszegettük, mert mi másikat akartunk helyette, pedig amikor megvettük, akkor még nem volt olyan hogy a lapjai jobbra-balra mozogtak és nem zárt rendesen...és még 4 ezer ft-ot kellet fizetni, hogy ők egy hónap után erényesen felkülték Budapestre...és azt is mondták, hogy oldjuk meg a használatot..nagyon kész vagyok ettől..Tehetnénk valamit? Beperelhetnénk őket?...és most nem azon a 12000 Ft-on vagyok felháborodva..bár még + 4000..akkor 16 000, hanem azon, hogy mennyire hülyére veszik az embert...

amugy eredetelileg Remingtont akartunk venni..de azt mondta az eladó, hogy az rossz minőség és hogy csak a nevet fizetnénk meg..és igy ránk sózták az 1000 Ft-al olcsóbb babyliss-t...

2010. júl. 7. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
jaj ne már a remington a legjobb
2010. júl. 7. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én írnék a fogyasztóvédelemnek az Ügyfélkapun keresztül, ha nem is érsz vele semmit, de ezt meg fogják nézni.Pontos üzlet cím, hogy melyikben vettétek , ez fontos.
2010. júl. 7. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Írd ki mindenhová, hogy a Babyliss cuccal hogy jártál, és hogy kerüljék az Euronicsban vásárlást.Iwiw, Hoxa,Pocsék Áruk Fóruma, Fogyasztók.hu -ahol sok ember olvassa.

Perelni ennyi pénz miatt nem érdemes, de a te károdnak többszörösét okozhatod a fenti jeles cégeknek.

El ne dobd a vacak hajvasalót, hátha megkeresnek.

2010. júl. 7. 17:04
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat...
2010. júl. 7. 20:38
 5/11 A kérdező kommentje:
amúgy baján vettük...
2010. júl. 7. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
a +4 ezer meg végképp pofátlanság volt. nehogymár neked kelljen kifizetni a garanciális költségeket... irány a fogyasztóvédelem! és mellesleg a remingtonok a legjobbak hajügyileg.
2010. júl. 7. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Szóval a bajai Euronicsban görény módra intézik a reklamációt.

Ezt mindenhová így írd ki.

2010. júl. 8. 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:

hát én ennyiért nem vettem volna babyliss-t...de még remindgtont se. a legjobb a Ga.Ma

mostmár nem tudsz szerintem mit csinálni, ilyen szemetek ezek mind...lehúzós banda.

legközelebb, ha ennyit áldozol hajvasalóra, akkor Ga.Ma-t vegyél. abban sosem fogsz csalódni, és egy életre kitart.

(ez az a márka, amihez nem is olyan rég még csak fodrászok juthattak hozzá, de asszem mostmár árulják valahol magánembereknek is)

2010. júl. 8. 08:47
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 8. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:

ide: [link] írd meg a történetet pontos adatokkal, kiváló fóruma a szemét boltoknak, sokan olvassák, tuti jó blog! e mellett írj a fogyasztóvédelemnek is.

32N

2010. júl. 8. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!