Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi szettekről?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok egy 23 srácról aki efféle módon öltözködik? (+szakáll, hosszú haj, tetoválások)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 6. 21:27
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
50%
Azt gondolnám az ilyen stílusú emberről, hogy extravagáns, és ez jó!
2016. jan. 30. 18:02
 42/48 anonim ***** válasza:
51%
szerintem borzalmas
2016. márc. 25. 16:46
 43/48 anonim ***** válasza:
50%

20 éves lány vagyok

Nekem iszonyat módon bejön. Nagyon tetszik hogy végre nem tömegcuccokba jár egy fiatal srác/férfi. Amennyiben tényleg ilyen jól válogatod össze a ruhákat és ápolt a külsőd (a hajad és a szakállad főként) biztos sikered lesz a hozzád illő nőknél. Ugyanis ahogy itt olvashatod az eltérő véleményeket, nem mindenkinek tetszik, de aki szintén rocker vagy ha nem is tartja magát annak de szereti a rockot, azoknak bizonyára bejön.

Mások undorodnak az ilyen stílustól, de szerintem sokkal vonzóbb egy acélbetétes bakancs vagy egy szegecses bőrkabát mint ez a sok párducmintába öltözött páva fiúcskák ecsetfejjel.

2016. márc. 25. 20:29
 44/48 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még azt hozzátenném hogy bárcsak ismernék ilyen embert:P:)
2016. márc. 25. 20:31
 45/48 anonim ***** válasza:
56%

Nem baj az, ha valaki eltér az átlagtól, van, aki tudja hordani is a különc ruhákat, önmagában ezzel nincs gond.

Viszont ezek az összeállítások számomra nagyon férfiatlanok, éppen ezért nem tetszik.

21/l

2016. márc. 26. 09:08
 46/48 anonim ***** válasza:
még mindig jó
2016. máj. 3. 18:50
 47/48 anonim válasza:
50%
Szerintem szexi :D 20/L
2016. júl. 6. 23:30
 48/48 anonim válasza:
Elképesztő jók.Nem értek egyet azokkal akik leszólják.Ez különleges és nagyon jó.17/f
2016. júl. 7. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!