Mi a véleményetek az alábbi szettekről?
Mit gondoltok egy 23 srácról aki efféle módon öltözködik? (+szakáll, hosszú haj, tetoválások)
20 éves lány vagyok
Nekem iszonyat módon bejön. Nagyon tetszik hogy végre nem tömegcuccokba jár egy fiatal srác/férfi. Amennyiben tényleg ilyen jól válogatod össze a ruhákat és ápolt a külsőd (a hajad és a szakállad főként) biztos sikered lesz a hozzád illő nőknél. Ugyanis ahogy itt olvashatod az eltérő véleményeket, nem mindenkinek tetszik, de aki szintén rocker vagy ha nem is tartja magát annak de szereti a rockot, azoknak bizonyára bejön.
Mások undorodnak az ilyen stílustól, de szerintem sokkal vonzóbb egy acélbetétes bakancs vagy egy szegecses bőrkabát mint ez a sok párducmintába öltözött páva fiúcskák ecsetfejjel.
Nem baj az, ha valaki eltér az átlagtól, van, aki tudja hordani is a különc ruhákat, önmagában ezzel nincs gond.
Viszont ezek az összeállítások számomra nagyon férfiatlanok, éppen ezért nem tetszik.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!