Mi a véleményetek az alábbi szettekről?
Mit gondoltok egy 23 srácról aki efféle módon öltözködik? (+szakáll, hosszú haj, tetoválások)
Nekem nagyon tetszik. Mondjuk rocker vagyok, és ez egy kicsit arra hajaz, úgyhogy nem nagy csoda :)
16L
"22:08-as. Pont a lényeget szelektáltad ki a legtöbbször :D"
Az lehet, mert én személy szerint nem szeretem, ha túlbonyolítják a dolgokat. A kevesebb általában több, pláne ebben a stílusban, ahol nem feltűnésmániás kis divatpintyeket szeretnék látni. :))
Módfelett jó dolog, hogy eltérő véleményeket írtok. Viszont az indokolatlanságot nem szeretem.
"divatpintyeket"
Már mitől lenne ez divatkövetés? :D
Nagyon furi, nem hétköznapi, de nekem kifejezetten tetszik. :) Szeretem a fekete színt, a bakancsot is, a tetkókat is. :D De mondjuk a kapucnis cucc nem tetszik. :/ Mármint képen igen, de a való életben az ember nem áll egy helyben a földet bámulva, márpedig miközben siet az utcán, vagy át a zebrán lobog az egész, össze vissza csúszkál, leesik, nem lát tőle.. Nem túl praktikus. :D
A harmadik tényleg nem illik a többi közé... b*zis.. :S
18L
Egyik-másik kicsit dementoros, meg a szűk nadrágoktól is a hideg ráz ki, de így összességében tetszik. Legalább nem a megszokott ecsethaj és tarsai.
20/L
Nekem is inkább a rocker stílusra hajaz (nem baj az, jómagam is rocker volnék), szerintem a "lepedô" teszi nôiessé. Egy kissé hosszú, de rendben van.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!